Mertol Kip 2 Gönderildi: Kasım 17, 2011 Eveet birkez daha far saplantımı besleyip bixenon farları taktım..Farlar açıkken DRL sönüp parklar yanıyor;Farlar sönük ama araba çalışırken ise DRL ler yanıyorFarlar sönük ve araba çalışmazken ise sadece parklar yanıyor. İletiyi paylaş Link to post
Sinan Altuğ 4 Gönderildi Kasım 18, 2011 maşallah, güzel olmuş. 3. ampul nedir farın iç tarafındaki? Bi-xenon + uzun halojen + ..? İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.946 Gönderildi Kasım 18, 2011 Çok şıkmış Mertol. Balast, ampuller, far vb. maliyetler nelerdir ? İletiyi paylaş Link to post
Hüseyin Hoca 37 Gönderildi Kasım 18, 2011 Hayırlı olsun eksiklik tamamlanmış bence, saplantı yok. Aynı işlemi kısa sürede bizde uygulayacağız, kılavuz dğerinde bilgilere ihtiyacımız var. Biraz bilgilendirirmisiniz?Nasıl yapmalı? İletiyi paylaş Link to post
Uğur Kamil 12 Gönderildi Kasım 18, 2011 Siyah zeminli olsa far daha güzel görünür gibime geldi bu far tasarımı İletiyi paylaş Link to post
Mertol Kip 2 Gönderildi Kasım 18, 2011 Teşekkürler arkadaşlar.Çok şıkmış Mertol. Balast, ampuller, far vb. maliyetler nelerdir ?Sağol.Valla maliyet işi o kadar karışıkki.. maşşallah allah nazarlardan saklasın yakışıklı olmuş araba.acaba maliyet nedir ve arıza ışığı gibi sorunları nasıl aştınız? drl falan ? vede sisler dikkatimi çekti neden bantla kaplılar?Teşekkürler.Maliyet işi yukarıda da yazdığım gibi karışık biraz. Birini 200 lira + ıncık cıncık bir sürü parçaya aldım diğer tekini 500 liraya aldım. İkisinde de ampul ve balastlar vardı ve sıfırdılar. Benim ikinci aldığım yer çiftini 1000 liraya satıyordu ama balast ampul yoktu. Bunlarda da d3S balast+ampul var ve gerçekten çok pahalılar..Ben o arıza ışığını nasıl yaktıklarını çözemedim desem? Röle taktım çalıştırdım. Hiçbir sorunu yok şu an. DRL dahil herşey olması gerektiği gibi çalışıyor. İnsanlar direk takıyorlar herhalde ondan yanıyor diye tahmin ediyorum.Sislerin önünde eski kasa focusların sis kapaklarındaki krom çıtalardan yapıştırmıştım o gün. O nedenle bantlılar.. İletiyi paylaş Link to post
Turgut Oturmaz 52 Gönderildi Kasım 18, 2011 Hayırlı olsun. OEM farlar için fiyat oldukça makul. İletiyi paylaş Link to post
Onur Araz 9 Gönderildi Kasım 18, 2011 (düzenlendi) Çok şık ve güzel olmuş hayırlı olsun güle güle aydınlanınBirde aydınlatma resmi olsaydı güzel olurdu Kasım 18, 2011 tarihinde Onur Araz tarafından düzenlendi İletiyi paylaş Link to post
Hüseyin Hoca 37 Gönderildi Kasım 19, 2011 Bu farlardan bir çift bende almak istiyorum. Ampül ve balastlı olmalı. Yardımcı olabilirmisiniz? Duvar resimleri varmı. Görebilirmiyiz? İletiyi paylaş Link to post
Mertol Kip 2 Gönderildi Kasım 19, 2011 Teşekkürler arkadaşlar.Transitte biraz tuhaf olmazmı?Farlar OEM oldukları için duvar resmi çekmeye gerek görmüyorum açıkcası. Üşenmezsem bir ara çeker eklerim. İletiyi paylaş Link to post
Hüseyin Hoca 37 Gönderildi Kasım 20, 2011 Hayır transit için değil, halojen farlı focus 3'ümüz var. Onun için bakıyorum.Bu farda kullanılan merceğin markası nedir? İletiyi paylaş Link to post
Mustafa Tüfekçi 9 Gönderildi Kasım 20, 2011 abi otomatik yükseklik ayarı için bir şey yaptın mı?şu ilk açılıştaki artizlik çok güzel oluyor far seviye ayaru yapıyor yeinden İletiyi paylaş Link to post
Mertol Kip 2 Gönderildi Kasım 20, 2011 Farlar Visteon, Balast Osram XenarcD3S + Ampuller Osram D3S ama merceklerin ne olduğuna bakmadım açıkcası.abi otomatik yükseklik ayarı için bir şey yaptın mı?şu ilk açılıştaki artizlik çok güzel oluyor far seviye ayaru yapıyor yeinden Mustafa bende aksın üzerindeki sensörler ve kontrol modülü hali hazırda var. İngiltereden onlarıda getirmiştim. Hatta far yıkamanın motoru elektrik tesisatı püskürtücüleri falanda var. Onlara zaman ayırmak lazım. Nerden baksan 1-2 günümü yer o iş. Tampon sök tesisatını tak püskürtücüleri tak kapaklarını boyat falan filan bi dünya iş. Açıkcası onları takmaya uğraşacağımı hiç sanmıyorum zira epey iş var onlarla ilgili. E serde tembellikte olunca yaş o iş .. Hatta fazladan bir çift farda var. Balastı ampulü falan üzerinde. Far işi komik oldu. Önce tekini aldım farın, sonra öteki için epey bi debelendim. Ötekini bulduk aldık ampulünü hallettik falan derken ingiltereye gittiğimde adamda bir çift far olduğunu gördüm onuda aldım geldim.. İletiyi paylaş Link to post
Mustafa Tüfekçi 9 Gönderildi Kasım 20, 2011 abi sende tesisat vs elinde var can sıkıntısına takarsın arada yıkama neysede otomatik yükseklik ayarı lazım karşıdan gelen tavşana dönüyor İletiyi paylaş Link to post
Hüseyin Hoca 37 Gönderildi Kasım 21, 2011 Fazla far lazım, kimde var acep. İletiyi paylaş Link to post
Mertol Kip 2 Gönderildi Kasım 22, 2011 abi sende tesisat vs elinde var can sıkıntısına takarsın arada yıkama neysede otomatik yükseklik ayarı lazım karşıdan gelen tavşana dönüyor Sırf onun için arabanın içini komple sökmek işime gelmiyor açıkcası. Serde tembellikte var..Fazla far lazım, kimde var acep. Hüseyin bey far bende var. Ama satıp satmamak konusunda kararsızım. Karar verince buraya da ilan açarım. İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 619 Gönderildi Kasım 24, 2011 Çok şık olmuş Mertol, güle güle kullan.. Geniş açı önden resmine bakıp, maşallah demek istiyoruz İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.946 Gönderildi Aralık 6, 2011 Servis fotoğrafı gönderme şöyle manzaralı yanarlı dönerli bir foto gönder diyor (otopark ta olmasın ) İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 619 Gönderildi Aralık 8, 2011 Servis fotoğrafı gönderme şöyle manzaralı yanarlı dönerli bir foto gönder diyor (otopark ta olmasın )Aynen böyle düşünmüştüm de.. Bu üşengeçlik nereye kadar İletiyi paylaş Link to post
Emir Murat Canik 0 Gönderildi Aralık 17, 2011 Öncelikle hayırlı olsun yeni farlarınız. Biraz araştırma yaptım ancak sonuç alamadım bu farların aracıma uygun olup olmadığı konusunda. Sizden bu mercekli farlar hakkında bilgi almak istedim Mertol Bey. Benim aracım Ford Focus 3 Style paket ve üzerinde bildiğiniz üzere merceksiz farlar var. Şu titanium X paketteki farlardan uygulamak istiyorum. Birkaç sorum olacak müsadenizle. Servislerde biraz araştırma yaptım ve gerçekten uçuk fiyatlar ile karşılaştım ve hiçbir servis de bana uyumluluk konusunda garanti veremedi. Sakıncası yoksa sizden farlar, ampuller, balast vs haricinde ihtiyacım olan DRL ve parkların doğru ve zamanında yanması için ihtiyacım olan parçalar nelerdir bunları öğrenmek istedim. İletiyi paylaş Link to post
Mertol Kip 2 Gönderildi Aralık 20, 2011 Bir çift röle, 3-4 m kadar kablo ve birde sigortaya ihtiyacınız olacak...Detayları aşağıdaki linkte var.http://www.fordist.com/forum/index.php?showtopic=1765 İletiyi paylaş Link to post