Muhammed Andı 14 Gönderildi Ağustos 22, 2021 Burada bir şema mevcut. İşinizi görür sanırım. 1 İletiyi paylaş Link to post
Yunus Yasak 0 Gönderildi Ekim 13, 2021 Muhammed Bey merhaba, konuyu hala takip ediyor musunuz bilmiyorum ama ettiğinizi umuyorum Verdiğiniz bilgiler ve yaptığınız açıklamalar için size ve açıklama yapan diğer büyüklerime şahsım adına çok teşekkür ediyorum, sayenizde ben de aynalarımı otomatiğe çevirmeye karar verdim, emeğinize sağlık. Her şeyi tamamladım hatta motorları bulamayınca yurtdışından getirttim ancak şöyle bir sıkıntım var motorlara ve kumandaya uygun soketleri ne yaptıysam bulamadım. Nerelere bakmam gerekir, ne diye aramam gerekir, nasıl bulabileceğim hakkında tavsiyeleriniz var ise paylaşabilirseniz çok sevinirim. Tekrar çok teşekkürler İletiyi paylaş Link to post
Muhammed Andı 14 Gönderildi Ekim 14, 2021 Oto hurdacıları ve çıkmacılarından motora ait kablolu soketleri bulabilirsiniz. Ancak kumanda konusu evet, biraz sorun. Ben onun için oto teyp soketi(iso soket) kullanmıştım. Genelde elektronik malzemecilerinde bulunur. 1 İletiyi paylaş Link to post