Volkan Keskin 0 Gönderildi: Nisan 30 Merhaba, Karşılaştığım bir sorunu paylaşmak istedim. 2021 ve 2022 model Dacia Sandero Stepway aracımda, uzun far ampullerini Photon Milestone (milestone ‘un Kaizen dahil 3versyonuda) ile değiştirdiğimde, 1 - uzunları direk açarsam araç bir kaç saniye farı yakıp söndürüyor’ 2 - selektör yaparsam, bir kaç selektör sonra farı kapatıyor (her selektör sonrası otomatik far yükseklik ayarı yapıyor) 2 denemede de aracı kapatıp açmadan far tekrar çalışmıyor Araç far arızası vermiyor. İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.758 Gönderildi Nisan 30 Led ampul konusunda tavsiyemiz mümkünse kullanmayın ... Led Ampul ve Xenon Kit Tavsiyeleri Hakkında 1 İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.946 Gönderildi Mayıs 2 On 30.04.2022 at 05:48, Volkan Keskin yazdı: Merhaba, Karşılaştığım bir sorunu paylaşmak istedim. 2021 ve 2022 model Dacia Sandero Stepway aracımda, uzun far ampullerini Photon Milestone (milestone ‘un Kaizen dahil 3versyonuda) ile değiştirdiğimde, 1 - uzunları direk açarsam araç bir kaç saniye farı yakıp söndürüyor’ 2 - selektör yaparsam, bir kaç selektör sonra farı kapatıyor (her selektör sonrası otomatik far yükseklik ayarı yapıyor) 2 denemede de aracı kapatıp açmadan far tekrar çalışmıyor Araç far arızası vermiyor. Şaşırdık mı, hayır 1 İletiyi paylaş Link to post
Mesut Can 1 Gönderildi Temmuz 1 On 30.04.2022 at 12:30, Mahmut Akbulut yazdı: Led ampul konusunda tavsiyemiz mümkünse kullanmayın ... Led Ampul ve Xenon Kit Tavsiyeleri Hakkında Kesinlikle katılıyorum üstad.. Arkadan gelen led kullanan sürücünün önde seyir halinde olana etkisi çok açık... 1 İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.946 Gönderildi Temmuz 3 On 1.07.2022 at 10:43, Mesut Can yazdı: Kesinlikle katılıyorum üstad.. Arkadan gelen led kullanan sürücünün önde seyir halinde olana etkisi çok açık... Philips/Osram’ın üretimleri nispeten daha düzgün aydınlatma sağlıyor ancak kim o kadar ödeyip alır bilemem Onun dışındakiler “yanıyör işte” kafası İletiyi paylaş Link to post