Mehmet Başar 1 Gönderildi: Ocak 15, 2020 (düzenlendi) Arkadaşlar sis farilarinin oldugu yere LED sinyal montajı yaptırdım orjinal sinyalle senkron sorunu var, yani orjinal sinyalle beraber yanmiyor.Usta bu böyle olur deyip geçiştirdi sorun ne olabilir sizce? Ocak 15, 2020 tarihinde Mehmet Başar tarafından düzenlendi Edit İletiyi paylaş Link to post
Mustafa Bağseven 191 Gönderildi: Ocak 20, 2020 Baglantı hatası var veya arabanın beyni kabul etmiyor. Araya röle koyarak deneyin 1 İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Hatipoğlu 5 Gönderildi: Ocak 20, 2020 On 15.01.2020 at 12:39, Mehmet Başar yazdı: Arkadaşlar sis farilarinin oldugu yere LED sinyal montajı yaptırdım orjinal sinyalle senkron sorunu var, yani orjinal sinyalle beraber yanmiyor.Usta bu böyle olur deyip geçiştirdi sorun ne olabilir sizce? Merhaba, Röle ile yapılan sistem var aracımda, senkronda bir bozukluk olmuyor, orjinal sinyal halojen mi?tepkime geç kalıyor olabilir ya da hata algılayabilir ama bu sefer uyarı vermesi lazım dı İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Başar 1 Gönderildi: Ocak 24, 2020 On 20.01.2020 at 11:18, Mehmet Hatipoğlu yazdı: Merhaba, Röle ile yapılan sistem var aracımda, senkronda bir bozukluk olmuyor, orjinal sinyal halojen mi?tepkime geç kalıyor olabilir ya da hata algılayabilir ama bu sefer uyarı vermesi lazım dı Hayır hocam orjinal sinyal de LED. İletiyi paylaş Link to post
Oktay Toker 2.631 Gönderildi: Ocak 31, 2020 Orijinal sinyale paralel olarak baglandığında sinyal fasıla degeri değişiyor buda aşırı yüklenme anlamına geliyor.Ampullü sistem olsaydı daha az belirgin olabilirdi.Çözüm için aküden direkt beslemeli roleli sistemle baglantı yapılması gerekiyor. İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 619 Gönderildi: Şubat 23, 2020 Anladığım kadarıyla ikisi de kayan led ve uyuşmuyorlar Ben bunun düzeleceğini sanmıyorum Üretici orijinal araca göre üretmemiş. Sadece üretmiş. Arge yapmamış. Sadece kalıbı kopyalamış. İletiyi paylaş Link to post