Ebrar Tüfek 3 Gönderildi: Ağustos 31, 2019 Merhaba ben ebrar, 2012 yılından beri otoclubtr üyesiyim samsunda yaşıyorum otomotiv teknisyeniyim daha önce kayıt olacaktım ama şimdi nasip oldu, herkese hayırlı akşamlar dilerim 1 1 İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.719 Gönderildi: Ağustos 31, 2019 Ebrar bey merhaba , aramıza hoş geldiniz 1 İletiyi paylaş Link to post
Ebrar Tüfek 3 Gönderildi: Eylül 1, 2019 8 saat önce, Mahmut Akbulut yazdı: Ebrar bey merhaba , aramıza hoş geldiniz Hoşbuldum mahmut bey yakın zaman içerisinde bir konu açacağım İletiyi paylaş Link to post
Ebrar Tüfek 3 Gönderildi: Eylül 13, 2019 On 03.09.2019 at 16:00, Mehmet Özyürek yazdı: Stop mu yapacaksın Ebrar.. Mehmet abi kusura bakma geç gördüm mesajı, arka far için pcb ledlerim geldi geri vites için beyaz pcb, servet abinin attığı linktekini aldım. Sinyal için ve fren park için 3 erli ve aralarında kablo olan şerit ledlerden aldım ama boşluklu oldu istediğim gibi olmadı, hala parça arayışı içerisindeyim valla, bugün bir konu açacağım farla alakalı 1 İletiyi paylaş Link to post