Zafer Halil Akın 1 Gönderildi: Kasım 30, 2018 öncelikle herkese merhabalar demek istiyorum.ismim halil 40 yaşındayım.2011 model alfa romeo giulietta aracım var.burada daha önceleri misafir olarak şimdi ise kayıtlı bir üye olarak yer almaktayım. 1 İletiyi paylaş Link to post
Oktay Toker 2.631 Gönderildi: Kasım 30, 2018 Hoş geldiniz.Keyifli forum günleri diliyorum. İletiyi paylaş Link to post
Zafer Halil Akın 1 Gönderildi: Kasım 30, 2018 29 dakika önce, Oktay Toker yazdı: Hoş geldiniz.Keyifli forum günleri diliyorum. çok teşekkürler İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.734 Gönderildi: Kasım 30, 2018 Zafer bey merhaba , aramıza hoş geldiniz İletiyi paylaş Link to post
Hacı Şenyurt 0 Gönderildi: Aralık 1, 2018 Hoş geldiniz. Keyifli zaman geçireceğinize şüphep yok. Şimdiden keyifli forumlar. İletiyi paylaş Link to post
Kerem Özdönmez 10 Gönderildi: Aralık 4, 2018 Ben de bir Alfa Romeo giulietta kullanıcı olarak aramıza hoşgeldiniz diyorum.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 2 İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.734 Gönderildi: Aralık 4, 2018 4 saat önce, Kerem Özdönmez yazdı: Ben de bir Alfa Romeo giulietta kullanıcı olarak aramıza hoşgeldiniz diyorum Bir sonraki aracımın Alfa olmasını istiyorum , çok geç fark ettiğim bir marka oldu , inşallah bana da kısmet olur İletiyi paylaş Link to post
Kerem Özdönmez 10 Gönderildi: Aralık 5, 2018 Bir sonraki aracımın Alfa olmasını istiyorum , çok geç fark ettiğim bir marka oldu , inşallah bana da kısmet olur İnşallah gönlünüze ve bütçenize göre bir Alfa Romeonuz olur. Alfa virüs gibi bir bulaştı mı gitmiyor [emoji6] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1 İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.734 Gönderildi: Aralık 5, 2018 8 saat önce, Kerem Özdönmez yazdı: İnşallah gönlünüze ve bütçenize göre bir Alfa Romeonuz olur. Alfa virüs gibi bir bulaştı mı gitmiyor İnşallah İletiyi paylaş Link to post
Kerem Özdönmez 10 Gönderildi: Aralık 5, 2018 İnşallah [emoji106]Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi İletiyi paylaş Link to post
Zafer Halil Akın 1 Gönderildi: Aralık 8, 2018 On 30.11.2018 at 20:10, Mahmut Akbulut yazdı: Zafer bey merhaba , aramıza hoş geldiniz On 01.12.2018 at 19:17, Hacı Şenyurt yazdı: Hoş geldiniz. Keyifli zaman geçireceğinize şüphep yok. Şimdiden keyifli forumlar. On 03.12.2018 at 10:17, Selçuk Keleş yazdı: Hoş geldiniz On 04.12.2018 at 19:02, Kerem Özdönmez yazdı: Ben de bir Alfa Romeo giulietta kullanıcı olarak aramıza hoşgeldiniz diyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi herkese çok teşekkür ederim güzel düşünceleri için On 04.12.2018 at 19:02, Kerem Özdönmez yazdı: Ben de bir Alfa Romeo giulietta kullanıcı olarak aramıza hoşgeldiniz diyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi renk benim arabamla aynı ama cam tavan ve sizin jantlar daha güzel kılıyor giulietta yı maşallah nazar değmesin On 05.12.2018 at 00:18, Mahmut Akbulut yazdı: Bir sonraki aracımın Alfa olmasını istiyorum , çok geç fark ettiğim bir marka oldu , inşallah bana da kısmet olur hayırlısı inşallah gönlünüze göre bulursunuz İletiyi paylaş Link to post