Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Aralık 7, 2017 2017 yılının Gece Uçuşu Cevheri @Hazar Erulusoy seçilmiştir. Sabırla ve titizlikle yaptığı çalışmaları, forumdaki katılımından dolayı kendisini tebrik ediyorum. Gelelim forumun diğer medar-ı iftihar üyelerine ... Neler yapmışlar bir bakalım Özellikle bu foto içeriği açısından bir önem arzediyor. İnsanın aklına başka başka şeyler geliyor Far tamiri olmadığı muhakkak Hep yatış ... Hep kebap ... 2 İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.719 Gönderildi: Aralık 7, 2017 @Hazar Erulusoy kardeşim tebrik ederim yerinde bir karar olmuş 2 İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 616 Gönderildi: Aralık 7, 2017 [emoji85][emoji28]Hazar bey tebrikler. 2 İletiyi paylaş Link to post
Hazar Erulusoy 117 Gönderildi: Aralık 7, 2017 Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu başarının mimarı sizlersiniz. Sizler sayesinde bu dönüşümü bitirebildim. Bu emeğin karşılığını bu şekilde almak çok gurur verici. Şimdi bir daha zevkle bineceğim aracıma. [emoji24][emoji24] 2 1 İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.719 Gönderildi: Aralık 7, 2017 Hımm !!! kesin haram beygir yüklemişler ama ben yermiyim bunu yemeemm bulacam olm sizi Buraya mı sakladılar acaba lann nerde bunlar yaa Ahaa buldum valla Yok yok değilmiş şaftmış bu 2 2 İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Aralık 7, 2017 Olm işiniz gücünüz yok mu sizin. Arkamı bi döndüm hemen fotolar havalarda uçuşmaya başlamış. Çok ayıp. Sizi esefle ve şimşek etkili led zenon ile kınıyorum. Ahada da kınadım İletiyi paylaş Link to post
Oktay Toker 2.629 Gönderildi: Aralık 7, 2017 (düzenlendi) Hazar sabır,azim,sorarak öğrenme ne varsa uyguladın yaşadın ve güzel çalışma ile sonuca vardın,tebrik ediyorum. Aralık 7, 2017 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 2 İletiyi paylaş Link to post
Hazar Erulusoy 117 Gönderildi: Aralık 8, 2017 Hazar sabır,azim,sorarak öğrenme ne varsa uyguladın yaşadın ve güzel çalışma ile sonuca vardın,tebrik ediyorum.Oktay Ustam az başını ağrıtmadım. [emoji1] 1 İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Aralık 8, 2017 11 saat önce, Mahmut Akbulut yazdı: Hımm !!! kesin haram beygir yüklemişler ama ben yermiyim bunu yemeemm bulacam olm sizi Buraya mı sakladılar acaba lann nerde bunlar yaa Ahaa buldum valla Yok yok değilmiş şaftmış bu ampulü düşürmüş onu arıyordur 1 İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.719 Gönderildi: Aralık 8, 2017 Vay be abi 5 yıl olacak neredeyse zaman ne çabuk geçiyor 3 İletiyi paylaş Link to post