Selçuk Keleş 1.917 Gönderildi: Kasım 28, 2017 Gece araç kullanmayı sever misiniz ? İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.731 Gönderildi: Kasım 28, 2017 Özellikle yalnız gece yolculukları yapmayı seviyorum 2 İletiyi paylaş Link to post
Oktay Toker 2.631 Gönderildi: Kasım 29, 2017 Yıllar boyunca sürekli geceleri hem tek başıma himayemdeki araç ile,hem otobüsler vesaire ile yolculuk yapmış kişi olarak Gece yolculuk bambaşkadır. 2 İletiyi paylaş Link to post
Erkan Kahya 283 Gönderildi: Kasım 29, 2017 İllaki severiz hatta yanımızda oturan waaaaw senin araba nasıl böyle aydılatıyor demesi bambaşka. 3 İletiyi paylaş Link to post
Oktay Toker 2.631 Gönderildi: Kasım 29, 2017 56 dakika önce, Selçuk Keleş yazdı: Havanız batsın Usta Esas hava sende Ormanlarda tek başına Motorla dolaşıyorsun.Çay içiyorsun .Yakında dogadaki İnsan olacaksın gibime geliyor hani. Lakin Ormanda o çay sıcaklığı bambaşka 1 defa yaşadım tadı damagımda hala. 2 İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 616 Gönderildi: Kasım 29, 2017 Bayılırım gece yolculuğuna.. Bildiğim bir yol ise gece gitmek isterim. Ancak bilmediğim yol ise çevreyi görmek tanımak ve öğrenmek için gündüzü tercih ederim. 1 İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.731 Gönderildi: Kasım 29, 2017 10 saat önce, Selçuk Keleş yazdı: Havanız batsın İhihi 1 İletiyi paylaş Link to post
Hazar Erulusoy 117 Gönderildi: Kasım 30, 2017 Gece yolcuları hem iş hayatımda hemde keyfî yolculuklarımda tercihim. Ama geceucusu sonrası bir başka oldu. Yaz saati uygulamasına tek sevinen benim sanırım. [emoji23] 1 İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Yeter 1 Gönderildi: Mart 11, 2018 Hafif bir muzik ve serin bir havada gece yolculugu gibi keyifli birsey yok. Hele ki yenilenmis Karadeniz sahil yollarinda yolculuk yapmak acayip keyiflidir. İletiyi paylaş Link to post
Kerem Özdönmez 10 Gönderildi: Temmuz 15, 2018 Aydınlatma tatminkarsa gece yolculukları zevk. Bir de ayarsız farlı diğer araçlar olmasa.Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi İletiyi paylaş Link to post