Selçuk Keleş 1.917 Gönderildi: Kasım 28, 2017 Orjinal xenon farlar gözünüzü rahatsız ediyor mu ? İletiyi paylaş Link to post
Hazar Erulusoy 117 Gönderildi: Kasım 28, 2017 Xenon dan ziyade yeni orijinal LED aydınlatmalar. Özellikle arka stoplar resmen kör edercesine çalışıyor. 3 İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.731 Gönderildi: Kasım 28, 2017 9 saat önce, Hazar Erulusoy yazdı: Xenon dan ziyade yeni orijinal LED aydınlatmalar. Özellikle arka stoplar resmen kör edercesine çalışıyor. Kesinlikle katılıyorum 1 İletiyi paylaş Link to post
Oktay Toker 2.631 Gönderildi: Kasım 29, 2017 Tertemiz halojen stopların ledlerden pek farkı bence yok. Ben gerekli olduğunu düşünüyorum ve onca yanıpta yanmayan gibi belli olmayan stoplardan daha iyi. Kısaca ben seviyorum.Daha Mazda'ya taktığım Audi led stop tadını yaşamadım ben. 1 1 İletiyi paylaş Link to post
Mustafa Ata 1 Gönderildi: Ocak 7, 2018 Bazi orjinaller rahatsiz ediyor. Ansizin onume cikinca tedirginlik olusturuyor birde cok parlak yanan gunduz farlari var onlarda rahatsiz edici. İletiyi paylaş Link to post
Kerem Özdönmez 10 Gönderildi: Temmuz 15, 2018 Orijinallerde değil ama çakma xenonlar kör ediyor.Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi İletiyi paylaş Link to post