Selçuk Keleş 1.923 Gönderildi: Kasım 28, 2017 Farları veya stopları yanmayan sürücüleri uyarıyor musunuz ? İletiyi paylaş Link to post
Hazar Erulusoy 117 Gönderildi: Kasım 28, 2017 Yanmayan karı uyarıyorum lakin bu aralar yanmayanlardan ziyade ekstra yanan ön ve arka sisler konusunda uyarıyorum. 2 İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.734 Gönderildi: Kasım 28, 2017 Her ne kadar aptalca tepkiler alsam da , lisan-ı münasiple uyarmaya devam edeceğim 2 İletiyi paylaş Link to post
Hazar Erulusoy 117 Gönderildi: Kasım 29, 2017 Hadi anlıyorum ön sisleri yaıyorlar belki görmüyorar da. Abuk subuk yerlerde aracın arkasında simetrik durmayan arka sisleri yakıyorlar araba sanki başka bir araç oluyor vs zannediyorlar. 2 İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 618 Gönderildi: Kasım 29, 2017 Servet çevirip onarıyor... 3 İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.734 Gönderildi: Kasım 29, 2017 6 saat önce, Mehmet Özyürek yazdı: Servet çevirip onarıyor... İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.923 Gönderildi: Aralık 13, 2017 Geçen akşam yürürken yanıma bi vectra b yanaştı. İçinde yaşlı bi adam camı açıp arka yukardaki lambanın yanıp yanmadığını sordu. Frene bastı ben de baktım üçü de yanıyordu, söyledim teşekkür edip devam etti. Yalnız değiliz arkadaşlar 4 İletiyi paylaş Link to post
Can Hakan Temiz 46 Gönderildi: Aralık 22, 2017 Selamlar, bu forumun bana kattığı en büyük dert bu yolda stop lambasi yanmayan far ayari bozuk olanlarla ugrasiyorum TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 İletiyi paylaş Link to post
Mustafa Ata 1 Gönderildi: Aralık 23, 2017 Zarari bana dokumasada belki baskasi zarar gorebilir dusuncesiyle muhakkak uyariyorum. hatta gecen gun ozellikle yaptirmadigini beni ilgilendirmedini yuruyup yoluma gitmem gerektigini aksam aksam belami aramamam gerektigini soyleyen yaratigi farkli sekilde uyarmak zorunda kaldim. 1 İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.734 Gönderildi: Aralık 23, 2017 4 saat önce, Mustafa Ata yazdı: Zarari bana dokumasada belki baskasi zarar gorebilir dusuncesiyle muhakkak uyariyorum. hatta gecen gun ozellikle yaptirmadigini beni ilgilendirmedini yuruyup yoluma gitmem gerektigini aksam aksam belami aramamam gerektigini soyleyen yaratigi farkli sekilde uyarmak zorunda kaldim. Çok tasvip etmesem de arada sırada farklı şekil ve yöntemlerle uyarmak gerekebiliyor İletiyi paylaş Link to post
Kerem Özdönmez 10 Gönderildi: Temmuz 15, 2018 Uyarmıyorum çünkü uyarmanın faydasının olacağını sanmıyorum. Bilinç yok maalesef trafikte.Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi 1 İletiyi paylaş Link to post