Oktay Toker 2.631 Gönderildi: Ekim 26, 2017 Araç konusunda detay vermeye çalıştım.Bire bir ölçüde aynı mercek haricinde bulamazsınız.Mahmut bey marka olarak size yeni tip valeo bi-xenon mercek resmi yolladı aynı marka olduğu için,kodu vesaire olmaz bu isimle bulabilirsiniz.sizi uğraştırmayacak tek mercek aynı tip mercek diğerleri illaki işçlik isteyecek.Lakin ilğili konuda size montajı olabilecek mercekleride yazdım.İlanlar bölümüde arkadaşlar var danışınız. 1 İletiyi paylaş Link to post
Erdi Ayaz 0 Gönderildi: Aralık 10, 2017 Mercekleri temizletecek olursanız orjinal ampulleri kullanın.4300 k sarı ya kaçan bi renk, benim isteğim daha beyaz, bu yüzden yeaky 5500 tercih ettim. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.928 Gönderildi: Aralık 10, 2017 Şimdi, Erdi ayaz yazdı: 4300 k sarı ya kaçan bi renk, benim isteğim daha beyaz, bu yüzden yeaky 5500 tercih ettim. O zaman daha kaliteli bi ampul kullanmanız gerekecek. Osram nbr cbi gibi. 1 İletiyi paylaş Link to post
Erdi Ayaz 0 Gönderildi: Aralık 11, 2017 O zaman daha kaliteli bi ampul kullanmanız gerekecek. Osram nbr cbi gibi.Bu ampuldenmi bahsettiniz hocam. Bi satıcıyla görüştüm fotoğrafları istedim, NBr serisinde 4300 var dedi. 490 tl tanesi İletiyi paylaş Link to post
Oktay Toker 2.631 Gönderildi: Aralık 11, 2017 (düzenlendi) Bu meblalar verilecekse tip ampulleri osram global sitelerinde verilen bayilerden almaya çalışınız. Aralık 11, 2017 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 İletiyi paylaş Link to post