Fatih Özbaş 397 Gönderildi: Eylül 7, 2013 Buranın dışında 1-2 forumu daha takip ediyorum ve onlarda bu seçeneği seçtiğim zaman konulara yeni cevap yazılmışsa mail adresime uyarı geliyor ve yazmayı unuttuğum konu kalmıyor. burada ise :Cevap geldiğinde gönderilen e-posta bildirimleri aktif edilsin mi?seçeneği bulunduğu ve işaretlediğim halde mail adresime hiç bir uyarı gelmiyor. acaba bende mi bir hata var yoksa herkeste böyle mi? iyi günler. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Eylül 10, 2013 Buranın dışında 1-2 forumu daha takip ediyorum ve onlarda bu seçeneği seçtiğim zaman konulara yeni cevap yazılmışsa mail adresime uyarı geliyor ve yazmayı unuttuğum konu kalmıyor. burada ise :Cevap geldiğinde gönderilen e-posta bildirimleri aktif edilsin mi?seçeneği bulunduğu ve işaretlediğim halde mail adresime hiç bir uyarı gelmiyor. acaba bende mi bir hata var yoksa herkeste böyle mi? iyi günler.Bildirim ayarlarını düzenledim, mail ve bildirim gelmiş olması lazım. 1 İletiyi paylaş Link to post
Fatih Özbaş 397 Gönderildi: Eylül 10, 2013 az önce geldi teşekkür ediyorum... İletiyi paylaş Link to post