Selçuk Keleş 1.921 Gönderildi: Temmuz 17, 2013 Osram'ın ledli sis/gündüz farı seti LEDriving Fog duyuruldu.Hem sis farı hem de gündüz farı olarak kullanılabilen far, ışığı yönlendiren özel bir optik tasarım kullanıyor. Bu sayede oldukça geniş bir aydınlatma alanı sunuyor.14W güç tüketerek 6000K renk ısısında ışık üreten far günümüz araçlarında (Uyumlu marka/model listesi ekte) çoğunlukla kullanılan sis lambalarının yerine monte edilebiliyor. Kısılabilme ve sinyal verildiğinde adaptif köşe lambası olarak kullanılmaya da uygun altyapıya sahip.ECE normlarını karşılayabilen far darbelere ve basınçlı suya dayanıklı. Kullanılan ledler 5000 saat ömre sahip.application-list-ledriving-fog-(design-campaign).pdf 1 İletiyi paylaş Link to post
Sani Gerşon 20 Gönderildi: Temmuz 17, 2013 Selçuk bey merhaba,Geceucusu olarak ön ayak olmanızı ve bu tip teknolojik ürünlerin güzel ülkemizde satılmasını sağlamanızıArz ederim! 3 İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Temmuz 17, 2013 Selçuk bey merhaba,Geceucusu olarak ön ayak olmanızı ve bu tip teknolojik ürünlerin güzel ülkemizde satılmasını sağlamanızıArz ederim!Arz marz ne işsin sen kardeşim. Foton da yok . Anarşikmisin kimsin ? İletiyi paylaş Link to post
Sani Gerşon 20 Gönderildi: Temmuz 18, 2013 Arz marz ne işsin sen kardeşim. Foton da yok . Anarşikmisin kimsin ?Fena anarşikim. Foto'lulara isyanım var 1 İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Temmuz 18, 2013 Fena anarşikim. Foto'lulara isyanım var Ahanda Manyak bastı forumu, dahada iflah olamayız İletiyi paylaş Link to post
Oktay Toker 2.631 Gönderildi: Temmuz 18, 2013 Sani gizli takipcilerimizden. İletiyi paylaş Link to post
Serdal Soysal 0 Gönderildi: Eylül 23, 2013 Çok güzel bir uygulama fakat keşke kullandıkları Focus benim arabam olsaydı bu şekilde monte etmek benim için çok zor. Bide motorun temizliğine hayran kaldım İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 617 Gönderildi: Eylül 26, 2013 Benim arabam için yapsalardı gözümü kırpmazdım takarken İletiyi paylaş Link to post
Mutlu Güney 16 Gönderildi: Kasım 1, 2013 Bize yıllarca sis farlarında sarı ışık da sarı ışık diyip 6000 K sis farı yapmaları da enteresan olmuş gerçekten İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.921 Gönderildi: Kasım 1, 2013 Bize yıllarca sis farlarında sarı ışık da sarı ışık diyip 6000 K sis farı yapmaları da enteresan olmuş gerçekten Sis amacıyla pek kullanılmayacak diye düşünmüşlerdir. Asıl amaç gündüz farı+dönüş farı olarak kullanılması. Sarı ışık uzun zaman önce kaldırıldı, kısa/uzun/park/sis beyaz olmak zorunda. Beyaz dediğim şu anki standart halojen ampul beyazı. İletiyi paylaş Link to post
Ayberk Bağbaşı 4 Gönderildi: Mayıs 13, 2014 320$ dan aşağıya fiyat bulamadım bu ürün için. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.921 Gönderildi: Mayıs 15, 2014 320$ dan aşağıya fiyat bulamadım bu ürün için. Bayilere sordun mu ? http://www.geceucusu.com/topic/5214-osram-lightday-ledli-gunduz-fari-seti/page__view__findpost__p__45366 İletiyi paylaş Link to post
Ayberk Bağbaşı 4 Gönderildi: Mayıs 17, 2014 Bayilere sormadım yurt dışında daha ucuz olur diye düşündüm direk yurt dışı sitelere baktım. İletiyi paylaş Link to post
Doğukan Şenkal 3 Gönderildi: Mayıs 22, 2014 vag grubuna hiç çalışmamalarını da kınıyorum. olmamış dandik bu İletiyi paylaş Link to post
Talat Serkeş 12 Gönderildi: Eylül 23, 2015 Aslında sizlere hem sis hem de led drl olan ampuller den icat edilse herkesin gündüz farı olur. Sadece yere biraz yakın olur o kadar İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.921 Gönderildi: Eylül 24, 2015 Aslında sizlere hem sis hem de led drl olan ampuller den icat edilse herkesin gündüz farı olur. Sadece yere biraz yakın olur o kadarSadece ampulle olacak bişey değil, sis ve gündüzün ışık dağılımı farklı o nedenle mercek düzenlemesi de gerekir. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.921 Gönderildi: Ekim 15, 2015 Osram'ın LEDriving Fog ailesine yeni bir ürün daha katıldı.LEDriving FOG PL far setinde gündüz farına ek olarak sis farı için ayrıca 5 renk seçeneği (gümüş, altın, mavi, pembe, turuncu) bulunuyor, bu sayede sürücüye aracına uygun renkte ışığı kullanmasına imkan sağlıyor. Yuvarlak tasarımlı farlar kartal gözü görüntüsü ile otomobile kusursuz bir görünüm sağlıyor.Yasal düzenlemelere (ECE) uygun olan bu far setlerinin ayrı bir kontrol ünitesi bulunmuyor, kolayca bir çok aracın standart sis farı ile değiştirilebiliyor.Beyaz led'li sis farı seti LEDriving F1 99.99€, beyaz led'li sis+beyaz led'li gündüz farı seti LEDriving FOG 329.99€, renkli led'li sis+beyaz led'li gündüz farı seti LEDriving FOG PL ise 249.99€ satış fiyatına sahip. Kaynak : http://www.osram.com/osram_com/press/press-releases/_trade_press/2015/better-visibility-in-poor-weather-with-light-from-osram/index.jsp?search_result=%2fosram_com%2fpress%2fpress-releases%2findex.jsp%3faction%3ddosearch 1 İletiyi paylaş Link to post
Semih Tunca 124 Gönderildi: Ekim 15, 2015 Hem renkli hem Osram biraz şaşırdım açıkçası ama güzel kesinlikle İletiyi paylaş Link to post