Hüseyin Hoca 37 Gönderildi: Ocak 3, 2013 Sağlıklı, sıhhatli, hayırlı, nice mutlu senelere... 2 İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Ocak 3, 2013 Vaaay. Hüseyin az değilsin ha, çek kopyayı Fctr'den Mutlu yıllar, gurbet ellerdeki Adam İletiyi paylaş Link to post
Zafer Ayvacı 26 Gönderildi: Ocak 3, 2013 Nice seneler abi. Doğum günün kutlu ola. 1 İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.731 Gönderildi: Ocak 3, 2013 Sağlıklı, sıhhatli, hayırlı, nice mutlu senelere... Vaaay. Hüseyin az değilsin ha, çek kopyayı Fctr'den Mutlu yıllar, gurbet ellerdeki Adam Nice seneler abi. Doğum günün kutlu ola.Eyvallah Hüseyin Hocam hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 1 İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.917 Gönderildi: Ocak 3, 2013 Mutlu yıllar sanaaa bu da benim hediyem 1 İletiyi paylaş Link to post
Fatih Özbaş 397 Gönderildi: Ocak 3, 2013 Doğum günün kutlu olsun kardeşim, Ankara'dan selamlar 1 İletiyi paylaş Link to post
Köksal Yılmaz 32 Gönderildi: Ocak 3, 2013 mutlu yıllar mahmut hocam, sevdiklerinle nice uzun yıllara inşallah. 1 İletiyi paylaş Link to post
Onur Koç 18 Gönderildi: Ocak 3, 2013 Nice mutlu yıllara Mahmut Bey,sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu,huzurlu nice uzun yıllara... 1 İletiyi paylaş Link to post
Semih Tunca 124 Gönderildi: Ocak 3, 2013 sağlıklı mutlu ve aydınlık yıllar dileğimle 1 İletiyi paylaş Link to post
Oktay Toker 2.631 Gönderildi: Ocak 4, 2013 Bedenini bundan sonraki yıllarda kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile kullanmanı diliyorum. Nice mutlu,huzurlu,sağlıklı,bol kazançlı yıllar temenni ediyorum. Komşudada bu cümleyi kullanayaım bari sevdim. 1 İletiyi paylaş Link to post
Hüseyin Hoca 37 Gönderildi: Ocak 4, 2013 Vaaay. Hüseyin az değilsin ha, çek kopyayı Fctr'den Mutlu yıllar, gurbet ellerdeki Adam Bura, Fctr'nin yan sanayii dediler. İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 617 Gönderildi: Ocak 4, 2013 Bura, Fctr'nin yan sanayii dediler. Yanlış bir cümle.. Tamamen farklı bir forumdur burası... Yanlış bilmiyorsam da geçmişi fordclub'dan eskidir.. 2 İletiyi paylaş Link to post
Cihan Yetişken 3 Gönderildi: Ocak 8, 2013 Geç bir kutlama oldu biraz ama mutlu yıllar dilerim 1 İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.731 Gönderildi: Ocak 8, 2013 Geç bir kutlama oldu biraz ama mutlu yıllar dilerim Teşekkür ederim...5 gün geçmiş doğum gününü kutluyorum abi Eyvallah kardeşim... İletiyi paylaş Link to post
Hüseyin Hoca 37 Gönderildi: Şubat 7, 2013 Yanlış bir cümle.. Tamamen farklı bir forumdur burası... Yanlış bilmiyorsam da geçmişi fordclub'dan eskidir..Biliyorum, öylesine yazmıştım İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.731 Gönderildi: Ocak 1, 2014 (düzenlendi) Ocak 1, 2014 tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Ocak 2, 2014 yaaagitti bir koca yıl daha.. Mutlu yıllar değerli arkadaşım İletiyi paylaş Link to post
Oktay Toker 2.631 Gönderildi: Ocak 3, 2014 Nice mutlu,huzurlu,sıhhatli,bol kazançlı yıllar temenni ediyorum. Neden üzüldün ki 1 İletiyi paylaş Link to post
Can Hakan Temiz 46 Gönderildi: Ocak 3, 2014 Allah uzun ömürler versin sağlık versin .) 1 İletiyi paylaş Link to post
Onur Dikel 6 Gönderildi: Ocak 3, 2014 Mutlu yillar Mahmut abi. Nice uzun saglikli ve huzurlu yillara insallah. 1 İletiyi paylaş Link to post
Lokman Ceritlioğlu 141 Gönderildi: Ocak 3, 2014 Sevdiklerinle beraber nice yıllara, doğum günün kutlu olsun Mahmut. 1 İletiyi paylaş Link to post