Ali Fatih Kara 29 Gönderildi: Aralık 15, 2012 Yeni başlık açmak istedim çünkü başka alakasız bir başlık altında konuşuluyordu karmaşa olmasını engellemek için başlık açma ihtiyacı duydum...Yine ELO dan temin ettiğimiz konfor rölesi Nam-ı diğer otoban sinyal i aracıma bağlamış bulunmaktayım... ELO ya teşekkürlerimi sunuyorum çok ilgili ve bizi gözetleyen bir firma istediğimiz düşündüğümüz şeyleri hemen yapıyor forumdan üstadlara da teşekkür ederim... (Ferit bey ve Mehmet beye)buyrun resim ve video 1 İletiyi paylaş Link to post
Fatih Özbaş 397 Gönderildi: Aralık 15, 2012 hayırlı olsun ben de düşünüyorum bundan... İletiyi paylaş Link to post
Samet Daş 107 Gönderildi: Aralık 15, 2012 konfor rölesinde sinyal sayısını arttırmak mümkün mü? benim aracımda standart. bu özellik sonradan takanlar gibi 3 kere veriyor 4 yada 5 e çıkarmak daha güvenli olur gibi geliyor bana. İletiyi paylaş Link to post
Burak Çınar 7 Gönderildi: Aralık 15, 2012 525 Xd testinde dikkatimi çekmişti yarım çekince kısa veriyordu tam çekince tam İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 619 Gönderildi: Aralık 16, 2012 Ben bir mondeocunun takmasını bekleyeceğim Dün servisteydim, şemayı ve gerekli notları elektrikçiye verdim.. Tamam abi takayım dedi...Sonra bir ara baktım geri topluyor arabayı..Tamam mı dedim..Yok abi beni aştı bu iş dedi.. Niye dedim.. Orjinal role göstergenin arkasındaymış, ben yanlış yeri sökmüşüm dedi.. İletiyi paylaş Link to post
Ali Fatih Kara 29 Gönderildi: Aralık 16, 2012 @Mehmet Özyürek; abi 4lü flaşör düğmesinin arkasına kolay ulaşabilirsen ordan dene birde... İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 619 Gönderildi: Aralık 16, 2012 Dörtlü flaşör düğmesi kolay.. Ama oradan nelere ulaşabileceğimi bilmiyorum... Sinyal kolunda kontrol kalemi ile okunabilecek bir değer yok.. asıl flaşör sonrasına ulaşmam gerek.. İletiyi paylaş Link to post
Muhammed Andı 0 Gönderildi: Aralık 17, 2012 Arabanın hası, rölesi ortalıkta olanıdır. Yılın yüzkarası ise rölesi ortalıkta olan arabası varken, flaşör rölesi halen dolabında duranıdır. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.928 Gönderildi: Aralık 17, 2012 Gereksiz bir işlem. (ciddi söylüyorum) Normalde pek sinyal kullanmam çok gerekirse zaten kola hafif basılı tutarak istediğim kadar sinyal verebiliyorum Ne sıklıkta kullanıyorsunuz bilmiyorum ama takın bari de hevesiniz kalmasın Siz şimdi sağda ya da solda yanan park lambası da yapmak istersiniz (VW grubu lüzumsuzluklarından biri) 2 İletiyi paylaş Link to post
Murat Engin 50 Gönderildi: Aralık 17, 2012 Fabia'da standart olarak konulmuş bir özellik, ilk aldığımda gereksiz bulmuştum ama şimdi sadece bu şekilde sinyal veriyorum, sinyal sayısı 3 iken serviste bilgisayara bağlatıp 5 e çıkarttım..Güzel bir sistem bence... İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 619 Gönderildi: Aralık 17, 2012 Ben bunu bir şekikde bir zaman bağlarım da, bakalım ne zaman nasıl İletiyi paylaş Link to post
Samet Daş 107 Gönderildi: Aralık 17, 2012 Fabia'da standart olarak konulmuş bir özellik, ilk aldığımda gereksiz bulmuştum ama şimdi sadece bu şekilde sinyal veriyorum, sinyal sayısı 3 iken serviste bilgisayara bağlatıp 5 e çıkarttım..Güzel bir sistem bence...bi soru sormuştum. Murat kardeş bilmeden cevap vermiş. Allah razı olsun. 3 kere sinyal vermesi gercekten yetersiz. 1 İletiyi paylaş Link to post
Mustafa Bağseven 191 Gönderildi: Aralık 18, 2012 Ben bir mondeocunun takmasını bekleyeceğim Dün servisteydim, şemayı ve gerekli notları elektrikçiye verdim.. Tamam abi takayım dedi...Sonra bir ara baktım geri topluyor arabayı..Tamam mı dedim..Yok abi beni aştı bu iş dedi.. Niye dedim.. Orjinal role göstergenin arkasındaymış, ben yanlış yeri sökmüşüm dedi..Servisin yapacagı iş değil o.İyi bir oto elektrikçisi halledebilir ancak abi onu. İletiyi paylaş Link to post
Kaan Efe 0 Gönderildi: Aralık 23, 2012 Yeni başlık açmak istedim çünkü başka alakasız bir başlık altında konuşuluyordu karmaşa olmasını engellemek için başlık açma ihtiyacı duydum...Yine ELO dan temin ettiğimiz konfor rölesi Nam-ı diğer otoban sinyal i aracıma bağlamış bulunmaktayım...ELO ya teşekkürlerimi sunuyorum çok ilgili ve bizi gözetleyen bir firma istediğimiz düşündüğümüz şeyleri hemen yapıyor forumdan üstadlara da teşekkür ederim... (Ferit bey ve Mehmet beye)buyrun resim ve video merhaba nereden temin ettiginizi ögrenmek istiyorum uzun zamandır aklımda olan bi proje vw boraya yapmak istiyorum hatta bi kaç tane devre yaptık fakat hep fiyasko artık son çare hazır bi devre almak yardımcı olurmusun İletiyi paylaş Link to post
Ali Fatih Kara 29 Gönderildi: Aralık 23, 2012 http://www.elo.com.tr/konfor-flasoru-yeni-3firmaya mail atın yardımcı oluyorlar...hatta belki sizin araca direk uyabilir...orjinal röleyi çıkartıp bunu takabilirsiniz belki... İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 619 Gönderildi: Aralık 24, 2012 Takabilseydim, benimki de böyle olacaktı yaa... İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 619 Gönderildi: Ocak 1, 2013 Bugün yine söktüm.. flaşöre ulaştım.. Flaşör sinyol kolunun içinde .. Ancak eksi tetikleme ile çalışıyor.. Yani konfor rölesi işi yattı.. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.928 Gönderildi: Ocak 1, 2013 Bugün yine söktüm.. flaşöre ulaştım.. Flaşör sinyol kolunun içinde .. Ancak eksi tetikleme ile çalışıyor.. Yani konfor rölesi işi yattı..Pek bişey kaybetmiş sayılmazsın. Umarım tetiği değiştirmeyi düşünmüyorsundur ? İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 619 Gönderildi: Ocak 1, 2013 Yok düşünmüyorum.. Kaderime razı olacağım İletiyi paylaş Link to post
Mustafa Tüfekçi 9 Gönderildi: Ocak 2, 2013 emmi al bi 2004 focus kolu dene oem+ İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 619 Gönderildi: Ocak 2, 2013 Sende var galiba... Gönder de kobay edelim.. İletiyi paylaş Link to post
Mustafa Tüfekçi 9 Gönderildi: Ocak 3, 2013 ben de yok sendeki mondeo parçaları ile bi çıkmacıdan takas et en iyisi İletiyi paylaş Link to post
Hüseyin Hoca 37 Gönderildi: Ocak 3, 2013 Kol değişeceğine araba değişsin daha iyi. İletiyi paylaş Link to post
Mustafa Tüfekçi 9 Gönderildi: Ocak 3, 2013 Kol değişeceğine araba değişsin daha iyi. mondeo devir furyasının ilk kurbanlarından abi zaten herkes elden çıkarırken aldı bi 2-3 sene binmesi lazım ondan eklemeler yapıyor İletiyi paylaş Link to post