Oğuzhan Mutlu 2 Gönderildi: Eylül 3, 2012 iPhone kullanıcısıyım, ne safariden nede tapatalk'tan siteye ulaşamıyorum. mobil cihazlardan siteye ulaşımla ilgili bir çalışma olabilir mi?şu adresten bir kaç ayarla tapatalk'a kayıt yapılabiliyor sanırım http://www.tapatalk.com/activate_tapatalk.php?plugin=ipb İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.719 Gönderildi: Eylül 3, 2012 iPhone kullanıcısıyım, ne safariden nede tapatalk'tan siteye ulaşamıyorum. mobil cihazlardan siteye ulaşımla ilgili bir çalışma olabilir mi?şu adresten bir kaç ayarla tapatalk'a kayıt yapılabiliyor sanırım http://www.tapatalk.....php?plugin=ipbBen hem Galaxy Note dan hemde Galaxy Tab dan sorunsuz ulaşıyorum,google dan girip yer imi eklemeyi deneseniz İletiyi paylaş Link to post
Turgut Oturmaz 52 Gönderildi: Eylül 3, 2012 iOS ile ilgili bir sıkıntı olabilir. Android cihazlar sıkıntısız olarak siteyi açıyor. Zamanında ben de iPod Touch ile siteyi açamamıştım. İletiyi paylaş Link to post
Oğuzhan Mutlu 2 Gönderildi: Eylül 3, 2012 tekrar denedim, arkadaşımın ipad'inden açılıyor sorun yok. hem arkadaşımın hemde kendi iphone'umdan tekrar denedim. hem safari'de hem de chrome'da site açılmıyor. sayfa boş beyaz bekliyor, refresh ediyorum yükleme barı doluyor ama başka bir hareket yok İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Eylül 6, 2012 Geceuçuşunda mobil tema yüklü değil. Fırsatım olursa eklemeye çalışırım. İletiyi paylaş Link to post
Oğuzhan Mutlu 2 Gönderildi: Eylül 6, 2012 Geceuçuşunda mobil tema yüklü değil. Fırsatım olursa eklemeye çalışırım.teşekkürler, tapatalk'da olabilir, o kısım biraz daha kolay bildiğim kadarıyla İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 616 Gönderildi: Eylül 6, 2012 Tapatalk burada da bulmuş Selçuk'u İletiyi paylaş Link to post
Oğuzhan Mutlu 2 Gönderildi: Eylül 6, 2012 Tapatalk burada da bulmuş Selçuk'u umut fakirin ekmeği demişler, alternatifleri çoğaltıyoruz İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Eylül 7, 2012 Mobil tema ekleyebiliyorsam eklerim ama tapatalk vb. bişeyler yüklemeyeceğim. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Ekim 5, 2012 Mobil tema aktif duruma getirilmiştir.Sol alt köşeden tema değişikliği yapabilirsiniz. 1 İletiyi paylaş Link to post
Oğuzhan Mutlu 2 Gönderildi: Ekim 5, 2012 Gayet güzel, ilginiz için çok teşekkürler... İletiyi paylaş Link to post