Selçuk Keleş 1.921 Gönderildi: Nisan 9, 2012 Osram'ın yeni ürünü, Light@Day ledli gündüz farı seti.Oldukça iddialı ve şık bir tasarıma sahip Light@Day gündüz farı 6000K renk ısısında, 15W tüketime sahip "dışarıdan görünmeyen" led'lerle 400 lm. ışık üretebiliyor.Sadece 200 gr. ağırlığında olan Light@Day, gündüz farı veya park lambası olarak (%50 kısılarak) kullanılabiliyor.Yüksek koruma standartlarına sahip gövde basınçlı sudan etkilenmeyecek şekilde üretilmiş.Einbauanleitung DRL Light@Day.pdf 2 İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.734 Gönderildi: Nisan 9, 2012 Ürün çok şık ve çok farklı ama 130 € luk fiyat TR için biraz pahalı gelir... 1 İletiyi paylaş Link to post
Musa Can Koca 53 Gönderildi: Nisan 9, 2012 Abi ürünün isminde ufak bi yazım hatası olmuş light@day, & yerine @ olucak İletiyi paylaş Link to post
Adil Can Akcan 12 Gönderildi: Nisan 10, 2012 Çok başarılı. Peki yanarken ki fotoğrafı var mı? İnternette aradım bulamadım. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.921 Gönderildi: Nisan 10, 2012 Abi ürünün isminde ufak bi yazım hatası olmuş light@day, & yerine @ olucakDüzelttim, sağol.Abi ürünün isminde ufak bi yazım hatası olmuş light@day, & yerine @ olucakHayır yok, ürün piyasaya daha yeni girmeye başlıyor.Ürün çok şık ve çok farklı ama 130 € luk fiyat TR için biraz pahalı gelir... Muadil ürünlerin fiyatları ile kıyaslanacak olursa fiyat uygun. Hella Ledayline ebay'de 150€.Bundan ebay'de bir tane satıcıda gördüm o da 60€ shipping istiyor İletiyi paylaş Link to post
Doğukan D. Şenkal 6 Gönderildi: Nisan 10, 2012 çok güzelmiş de fiyatı tuzlu olmasaydı keşke İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.734 Gönderildi: Nisan 11, 2012 Mındar.. Neden beğenmedin abi? İletiyi paylaş Link to post
Oktay Toker 2.631 Gönderildi: Nisan 11, 2012 Ustama hediye edin bak nasıl yorumlar gelecek. Sanırım bunda yeni tip tek halka 10volt 350ma led kullanılmış olmalı.Düz tırtıklı çubuk kullanılmış.O bakımdan tek halka led aklıma geldi.400 lümen için 15watt acaba her ikisi içinmi 15watt .Pdf dosyadındaki bilğiler çok kullanışlı ve net anlatılmış.Ledler hakkında bilği göremedim. İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.734 Gönderildi: Nisan 12, 2012 (düzenlendi) Çok başarılı. Peki yanarken ki fotoğrafı var mı? İnternette aradım bulamadım.Bence buna benziyordur hemen hemen aynı malzeme kullanılmış... Nisan 12, 2012 tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.921 Gönderildi: Nisan 12, 2012 Mayıs ayında stoklara giriyormuş. İletiyi paylaş Link to post
Bülent Ünlü 1 Gönderildi: Nisan 12, 2012 Merhaba.Osram otomotiv grubu Türkiye distribütörüyüz.12 Nisan 2012 tarihi itibariyle bu ürünün satışına başladık.Bilgi 0212 671 01 49 - 0212 671 42 89 no'lu telefonlarımızdan bilgi alabailirsiniz. İletiyi paylaş Link to post
Oktay Toker 2.631 Gönderildi: Nisan 12, 2012 Bence buna benziyordur hemen hemen aynı malzeme kullanılmış...Bunlarda bildiğim kadarıyla normal led var.Bu boyuttakilere yani ince yapıdakilere bu tek halka led olmaz sanırım sogutucuları geniş ama özel tasarım yapıldıysa diyeceğim fakat her yerede sıgmaz boyutları uzun.Eğimli yere sıgmaz.Yinede kesin olmaz diyemiyorum tabiki.Yada son Bmw modellerdeki halkalarda kullanılan şeffaf parçayı işlemişlerdir onlar öyle bişiki ışık oldugu gibi her yerinde aynı.Tırtıklıda yapılmış çok begeniyorum. İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 617 Gönderildi: Nisan 12, 2012 Merhaba.Osram otomotiv grubu Türkiye distribütörüyüz.12 Nisan 2012 tarihi itibariyle bu ürünün satışına başladık.Bilgi 0212 671 01 49 - 0212 671 42 89 no'lu telefonlarımızdan bilgi alabailirsiniz.İsminiz ile üye olsaydınız keşke TR fiyatı nedir ? İletiyi paylaş Link to post
Bülent Ünlü 1 Gönderildi: Nisan 13, 2012 Merhaba.Ürünün fiyatı hakkında bilgi almak ve montaj yaptırabileceğimiz, bayilerimizden Avas Otomotiv bilgileri : 0212 672 13 35 -36 - Mustafa Eraslanİyi günler. İletiyi paylaş Link to post
Akan Belen 0 Gönderildi: Nisan 15, 2012 Güzelmiş gerçekten.Montaj konusunda bu forumdakilerin sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum ama. İletiyi paylaş Link to post
Olgun Olca 0 Gönderildi: Nisan 17, 2012 Bu ürün bugün elime gecti,ürün cok güzel ama kismayi beceremedik.montaj konusunda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.734 Gönderildi: Nisan 17, 2012 (düzenlendi) Bu ürün bugün elime gecti,ürün cok güzel ama kismayi beceremedik.montaj konusunda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerOlgun bey merhaba hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim Ürünle beraber verilen kontrol modülü nü nasıl bağladınız,beraberinde montaj şeması olmalı.DRL montajında iki tane tetik var 1.si kontaktan alınan,DRL nin araç çalıştığında yanması için veya bunu aküye bağlı bir düğme aracılığı ile manuelde yapabilirsiniz,2.si kısa fardan alınan tetik,buda DRL yi kısmak içindir,siz bağlantıyı nasıl yaptınız...Bu linkte bağlantı şeması mevcut...http://www.geceucusu...&attach_id=8081 Nisan 19, 2012 tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi 1 İletiyi paylaş Link to post
Adil Can Akcan 12 Gönderildi: Nisan 21, 2012 Bu ürün bugün elime gecti,ürün cok güzel ama kismayi beceremedik.montaj konusunda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerKısmak için modüle parklardan tetik bağlarsanız %50 kısılır. Bu arada gündüz fotoğraflarını birkaç açıdan çekip koyabilirseniz görüntüsü hakkında detaylı fikir edinebiliriz. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.921 Gönderildi: Mayıs 6, 2012 Osram'dan gelen fotoları paylaşıyorum. 2 İletiyi paylaş Link to post
Oktay Toker 2.631 Gönderildi: Haziran 5, 2012 Geçen bende canlısını gördüm 2012 passattı galiba. İletiyi paylaş Link to post
Bülent Ünlü 1 Gönderildi: Temmuz 25, 2012 Merhaba.Müşterimizin yapmış olduğu uygulamaları paylaşmak istedim. 1 İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.734 Gönderildi: Temmuz 25, 2012 Benim dikkatimi DRL den çok arabalar çekti,maşallah ne güzel makina bunlar Ama ürünlerde fena değil ışık miktarı oldukça iyi... İletiyi paylaş Link to post