Gökhan Tongay 186 Gönderildi: Ekim 31, 2014 Ben internetten sipariş verdim önümüzdeki günlerde elime ulaşır.Çifti 50 tl olarak satmayı düşünüyorum. 1 İletiyi paylaş Link to post
Taner Eviş 67 Gönderildi: Ekim 31, 2014 Ben internetten sipariş verdim önümüzdeki günlerde elime ulaşır.Çifti 50 tl olarak satmayı düşünüyorum.Bi çifti benimdir İletiyi paylaş Link to post
Gökhan Tongay 186 Gönderildi: Kasım 1, 2014 ok ayırdım gelsin hemen gönderirim. 0541 58 78 068 numaram whatsapp varsa yazarmısın bır kac soru sorayım İletiyi paylaş Link to post
Taner Eviş 67 Gönderildi: Kasım 1, 2014 Arkadaşlar Merceğin birini tasa sabitledim Vidaladim silikonladim Buyrun yalnız 3. Katın balkonundan aşağı tuttum Nasıl görünüyor acaba siz ustadlara göre 1 İletiyi paylaş Link to post
Taner Eviş 67 Gönderildi: Kasım 1, 2014 Hadi yavv vallahi seviniyorum bu yorumları görünce şimdi diğer fara başladım haydi Bismillah 1 İletiyi paylaş Link to post
Halil Şahin 16 Gönderildi: Kasım 1, 2014 olması gereken budur.. kolay gelsin... Vanda görmek isterim aracınızı merkez demisiniz?Ben Ercişte öğretmenim.. İletiyi paylaş Link to post
Taner Eviş 67 Gönderildi: Kasım 1, 2014 (düzenlendi) Mercekteki işaretli yerde bulunan kararti bu hattı verir mi acaba arkadaşlar üstteki resim sıkıntı olduğunu düşündüğüm mercegin yansıması Ampulu de balasti da değişik değişik kullandım ama bu mercek bu görüntüyü veriyor Sirkeli mikrofiber bez ile de sildim cikmadi bişey onerebilecekmisinizolması gereken budur.. kolay gelsin... Vanda görmek isterim aracınızı merkez demisiniz?Ben Ercişte öğretmenim..Evet van dayım merkez de sağlık personeliyim Kasım 1, 2014 tarihinde Taner Eviş tarafından düzenlendi İletiyi paylaş Link to post
Oktay Toker 2.631 Gönderildi: Kasım 1, 2014 (düzenlendi) Kromu zaten kalkmış sende tamamen kalksın diye uğraşmışsın.Temizlik kromlu kısımda is varsa onun için yapılmalı böyle siyahlaşmış kısımlara her vuracagınız madde size zarar olarak döner.Üst odak noktası olan bu kısımdaki krom kalması sorun yapabilir ama resimdeki hata ampul tam oturmamış hatası olarak görüyorum.Işığın tam yogun olması gereken kısımda sorun yok.aşagılardaki ışık dagılması her mercekte aynı olmayabilir.Ampul orijinal degildi sanırım.Diğer mercekteki görünüm seni yanıltmasın.Ampul tam oturmadığı sürece buna benzer hataları alırsın.Ayrıca orijinal ampul olmadığı içinde her mercekte farklı hatalar alırsın.Tavsiyem bu çıkma ürünler Oem de olsa kadar didklememeniz.Orijinal araçlarda bile buna benzer hataları gördüm.Bu hatalar karanlık yolda aydınlatmaya gözle göreceğiniz kadar asla zararı olmayan kusurlar olur.Ampul tutucusu gelşsin o şekilde yeniden testlerini yaparsan biraz daha netleşir. Kasım 1, 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 İletiyi paylaş Link to post
Taner Eviş 67 Gönderildi: Kasım 2, 2014 Kromu zaten kalkmış sende tamamen kalksın diye uğraşmışsın.Temizlik kromlu kısımda is varsa onun için yapılmalı böyle siyahlaşmış kısımlara her vuracagınız madde size zarar olarak döner.Üst odak noktası olan bu kısımdaki krom kalması sorun yapabilir ama resimdeki hata ampul tam oturmamış hatası olarak görüyorum.Işığın tam yogun olması gereken kısımda sorun yok.aşagılardaki ışık dagılması her mercekte aynı olmayabilir.Ampul orijinal degildi sanırım.Diğer mercekteki görünüm seni yanıltmasın.Ampul tam oturmadığı sürece buna benzer hataları alırsın.Ayrıca orijinal ampul olmadığı içinde her mercekte farklı hatalar alırsın.Tavsiyem bu çıkma ürünler Oem de olsa kadar didklememeniz.Orijinal araçlarda bile buna benzer hataları gördüm.Bu hatalar karanlık yolda aydınlatmaya gözle göreceğiniz kadar asla zararı olmayan kusurlar olur.Ampul tutucusu gelşsin o şekilde yeniden testlerini yaparsan biraz daha netleşir.Biraz pislik vardı abi özel bi bez yardımıyla ufaktan pisligi aldım Haricinde dediğin gibi abi uzaktan bakınca çok büyük sıkıntı olmuyor Bir de ampulleri filan değiştirdimosram var şu an d1s dediğin gibi tutucularimla daha net bişeyler söyleyebiliriz o zman konuşmak daha iyi olur Teşekkür ederim Beni bu işe yaptığı sanatla teşvik eden insan Her ne kadar bu tesvikten senin haberin olmasa da abi İletiyi paylaş Link to post
Cem Durna 14 Gönderildi: Aralık 16, 2014 Merhaba arkadaşlar. Focus farın orjinal ampülü d3s ama ben gen 5 ballast kullanmayı düşünüyorum. Gen 5 balastla d3s ampül uyumlumu yada focus farına d1s takabilirmiyiz.? İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.733 Gönderildi: Aralık 16, 2014 D3S Gen5 balast yok , D1S e D3S in çentiğini açarsan kullanabilirsin ampuller aynı gibi görünsede çentikleri soketleri ve çalışma voltajları farklı... İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.733 Gönderildi: Aralık 16, 2014 Gen5 balastla D3S çalıştırmayı sakın deneme geri dönüşü olmayan zararlar verebilir...D1S 85V D3S 42V ile çalışır ayrıca D3S civasız olduğu için çevre dostudur... İletiyi paylaş Link to post
Cem Durna 14 Gönderildi: Aralık 16, 2014 Mahmut abi gen 5 ballastın ilk yanma hızını ampül etkiliyomu. Ve çin malı d1s ampüllerin fiyatları çok uygun. Çin malı ampül kullanmanın bi zararı olurmu? İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.733 Gönderildi: Aralık 16, 2014 İşin püf noktası D1S ampul , ama Gen5 balastın etkisi ve katkısıda oldukça fazla sonuçta bu iş için tasarlanmışlar . Çin malı ampullerde genelde renk uyumsuzluğu yaşanıyor ve ömürleri kısa , çin malı yerine temiz çıkma oem ampul almak daha mantıklı geliyor bana... 1 İletiyi paylaş Link to post
Cem Durna 14 Gönderildi: Aralık 16, 2014 abi temiz cikma ampul konusunda hic bilgim yok.cikmmanin ciftine 100 lira vermek mi mantikli yoksa paylastigim linkteki urunumu almak mantikli. artik siz ne derseniz onu yapcam http://www.aliexpress.com/item/Car-Xenon-D1S-100-Genuine-of-Osram-2-PCS-D1S-Car-Headlight-For-All-Cars-4300k/1660880221.html İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.733 Gönderildi: Aralık 16, 2014 O zaman hiç girme çıkma ampul işine . Bak ben daha ucuzunu buldum çinçon D1S http://www.aliexpres...631016.html?s=p İletiyi paylaş Link to post
Erkan Kahya 283 Gönderildi: Aralık 16, 2014 Orijinal olsunda varsın çıkma olsun. İletiyi paylaş Link to post
Cem Durna 14 Gönderildi: Aralık 16, 2014 Mahmut abi onlar çakma ama biliyosun dimi. Osram değil gibi )) İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.733 Gönderildi: Aralık 16, 2014 Mahmut abi onlar çakma ama biliyosun dimi. Osram değil gibi ))Mesajımı dikkatli oku Bak ben daha ucuzunu buldum çinçon D1S İletiyi paylaş Link to post
Cem Durna 14 Gönderildi: Aralık 16, 2014 heeeee jeton dustu abi cikma d1s ampulu osrammi philipsmi aliyim 1 İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.921 Gönderildi: Aralık 22, 2014 Markalı ampul alman (çıkma da olsa) daha iyi, çin ampullerinde geometri, renk vb. sorunlar oluyor. 1 İletiyi paylaş Link to post