Oktay Toker 2.631 Gönderildi: Ekim 13, 2012 Zafer burayı ayda yılda bi okur komşuda teklifini yapmalısın. 1 İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Ekim 13, 2012 Bende Zafer beye elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım,hazır Karabük teyim,işlerim müsaade ettiği ölçüde bir hal çaresine bakarız... Adliyeyi basacaksın, giriş katında sağdaki üçüncü oda olacaktı İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Aralık 5, 2012 (düzenlendi) Carrehi müdahaleye başladım. İlker'den 2 adet bosch Bi-xenon mercek, 2 adet Mercedes termal kamera merceği, gündüz farı led'i ve gündüz farı halkası aldım. Termal kamera merceğinde tadilat yapıp uzun hüzmede bi-xenon'a destek vereceğim.Gündüz farımız tek halka olup Yeni bmw halkası ve halkayı aydınlatan 10 watt ledden oluşacak. 10 watt led dimlenip park ampülü olarak kullanılacak.Parklar açılmadan selektörde halojen farımız etkin olacak şekilde tesisatta tadilat yapılacak. Montajı ve ayarları ile Mahmut ilgilenecek ( sağolsun, Zafer'in bağlaması mucize )Başlangıç menümüz ,Ara sıcaklar,Soğuk mezeUzun hüzme, halojen mercekUzun hüzme, xenon mercekUpuzun hüzme, Allah ne verdiyse artıkÇiptuning yapılmış kısa desen Ne ? 520'mi ? halt etmiş10 watt cık, kim bilir ne halta yarayacak ? Aralık 5, 2012 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi İletiyi paylaş Link to post
Oktay Toker 2.631 Gönderildi: Aralık 5, 2012 Ustam eline sağlık.Son hali güzel olacak.Mercekler güzel.Yanlız mercek ile reflektör kısmına o sabit metal biraz kalınlık yapacak bu çizgide etki yapmazmı?Gerçi sen ayarlamışsındır ama nasıl? İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.921 Gönderildi: Aralık 6, 2012 Güzel teknik. Devamını bekliyorum. İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Aralık 7, 2012 Farın kasası bi beden büyük geldi araca Yeniden dizayn ediyorum İletiyi paylaş Link to post
Halil Şahin 16 Gönderildi: Aralık 7, 2012 Farın kasası bi beden büyük geldi araca Yeniden dizayn ediyorum :muhaha: yazık oldu güzelim fara desenize... İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.921 Gönderildi: Aralık 9, 2012 Farın kasası bi beden büyük geldi araca Yeniden dizayn ediyorumAnlamadım. Bu far zaten tofaş'a göre üretilen yan sanayi değil miydi merceği takınca arkası mı sığmadı ? İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Aralık 9, 2012 Farı ortadan kesip kasasını genişletmiştim. Arka kapakta tadilat yapmamak için. İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 617 Gönderildi: Aralık 9, 2012 Uyanıık... Tofaşı önemsemedin değil mi İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Aralık 10, 2012 Uyanıık... Tofaşı önemsemedin değil mi Öyle demiyeydin iyidi be abi, Zafer saracak şimdi İletiyi paylaş Link to post
Zafer Ayvacı 26 Gönderildi: Aralık 31, 2012 Öyle demiyeydin iyidi be abi, Zafer saracak şimdi Abim benim. Vallahi konuyu şimdi gördüm. Yuh olsun bana... Ellerin dert görmesin abi. Ben buradan takip edeyim bari, icra falan iş değil de, emmi öte tarafta çok çalıştırıyor biliyorsun Buralara gelemez olduk. Artık daha da çıkmam, anasayfam yaptım burayı 2 İletiyi paylaş Link to post
Oktay Toker 2.631 Gönderildi: Aralık 31, 2012 Aha sarıp sarmalayıp forumu götürecek. İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Mart 11, 2013 yuh ! kaç ay, ne ayı yıl devirmişiz An itibari ile Mahmut cerrahi müdahaleye başlamış, organ nakti gerçekleştiriliyor İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.734 Gönderildi: Mart 11, 2013 Resim isteriz. Abi bende bu ikisi var 3 İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 617 Gönderildi: Mart 11, 2013 Iıyk... 8000K sisler de xenon ister 4 İletiyi paylaş Link to post
Burak Çınar 7 Gönderildi: Mart 11, 2013 Servet abi'nin çalışması bitmiş gibi İletiyi paylaş Link to post
Mustafa Tüfekçi 9 Gönderildi: Mart 11, 2013 bence kurcalanmasın bu farlar. sadece ayarı yapılsın yeter. Arabanın far yıkaması yeter. 1 İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Mart 12, 2013 Servet abi'nin çalışması bitmiş gibi Burak bitmedi, bunlar geçici mercekli farlar. Direk bi-xenon'a geçince nevri dönmesin Zafer'in İletiyi paylaş Link to post