Alper Gülhan 0 Gönderildi: Ağustos 19, 2012 Selamlar,aranıza yeni katıldım, umarım buradan edindigim bilgiler ile kendimi ve aracımı biraz daha gelistirebilirim.Bu arada sticker olayı gercekten cok hos olmus.Alper GülhanSiemens Kartal KampüsüEsentepe Mah. Yakacık Cad. No:11118 No'lu Bina Z-1 Dahili:3275Kartal IstanbulRica etsem 2 adet yollar mısınız? İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Ağustos 19, 2012 Hafta içi postayla gönderirim. Göztepe tarafına gelirsen elden teslim de olur İletiyi paylaş Link to post
İbrahim Orhan 0 Gönderildi: Kasım 23, 2012 merhaba uzun zamandır takip ediyordum ama üye olmak bugüne nasipmiş rica etsem 2 adet de bana gönderebilirmisiniz İbrahim Orhandarende hulusi efendi devlet hastanesibiyokimya laboratuvarıdarende/malatya İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Kasım 26, 2012 merhaba uzun zamandır takip ediyordum ama üye olmak bugüne nasipmişrica etsem 2 adet de bana gönderebilirmisinizİbrahim Orhandarende hulusi efendi devlet hastanesibiyokimya laboratuvarıdarende/malatyaPtt'ye verdim bir kaç güne gelir. İletiyi paylaş Link to post
Fatih Özbaş 397 Gönderildi: Kasım 27, 2012 Selçuk Bey tekrar merhabalar. benim aracın camlarında film olduğu için sticker imi takamıyorum çünkü içeriden görünmüyor. bunların dışarıdan yapışanlarından yok mu? İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Kasım 27, 2012 Selçuk Bey tekrar merhabalar. benim aracın camlarında film olduğu için sticker imi takamıyorum çünkü içeriden görünmüyor. bunların dışarıdan yapışanlarından yok mu?Malesef Fatih. Öyle olsa bile dayanıklı olabiliyor mu bilemiyorum. İletiyi paylaş Link to post
Arıtay Poyraz 5 Gönderildi: Kasım 28, 2012 Fener Mah. Falez cad. 1950/3 sok. Can Garipoğlu Apt. No:15 K:4 D:9 ANTALYAŞimdiden teşekkür ederim.. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Kasım 28, 2012 Fener Mah. Falez cad. 1950/3 sok. Can Garipoğlu Apt. No:15 K:4 D:9 ANTALYAŞimdiden teşekkür ederim..Bir tane yeterli mi ? İletiyi paylaş Link to post
Arıtay Poyraz 5 Gönderildi: Kasım 28, 2012 Bir tane yeterli mi ?Herkese bolca gönderince sanırım elinizde kalmadı .O zaman şöyle yapalım elinizde adet olarak fazlalaşınca yollarsınız.. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Kasım 30, 2012 Herkese bolca gönderince sanırım elinizde kalmadı .O zaman şöyle yapalım elinizde adet olarak fazlalaşınca yollarsınız.. Adet sorunum yok. Kaç tane istediğinizi yazmamışsınız ondan sordum. Kimileri bir kaç tane istiyor çünkü. İletiyi paylaş Link to post
İbrahim Orhan 0 Gönderildi: Kasım 30, 2012 Ptt'ye verdim bir kaç güne gelir.bugün geldi teşekkür ederim İletiyi paylaş Link to post
Berkay Akça 8 Gönderildi: Aralık 20, 2012 Çok güzel bir uygulama olmuş gerçekten Fakat şimdilik benim ihtiyacım yok o yüzden istemiyorum =) İhtiyacı olanlar alsın İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Ocak 3, 2013 Fener Mah. Falez cad. 1950/3 sok. Can Garipoğlu Apt. No:15 K:4 D:9 ANTALYAŞimdiden teşekkür ederim..Postaya verdim bir kaç güne sende olur. İletiyi paylaş Link to post
Süleyman Türker 1 Gönderildi: Ocak 22, 2013 (düzenlendi) İyi akşamlar forumunuzu daha öncesinden takip ediyordum bugün üye oldum. Sticker bana da gönderebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.Adresim: Üyükbaşı mah. Selvi sok. No: 3/1 Ulubey/UŞAK posta kodu:64900 Ocak 22, 2013 tarihinde Süleyman TÜRKER tarafından düzenlendi İletiyi paylaş Link to post
Süleyman Türker 1 Gönderildi: Ocak 24, 2013 (düzenlendi) Gece Uçuşu stickerımız hazır. Camınızda yerini hazırlayın Sticker adresinize posta yoluyla ücretsiz olarak gönderilecektir. Ölçüleri 6x26 cm'dir.İstekleriniz için ad-soyadınızı, istediğiniz adedi ve adresinizi bu konuya mesaj atmanız yeterli.İyi günler Selçuk bey daha önceki mesajımda adresimi belirtmiştim bana da gönderebilir misiniz sticker? Ocak 24, 2013 tarihinde Süleyman Türker tarafından düzenlendi İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Ocak 24, 2013 Elbette ki, önümüzdeki günlerde göndermiş okurum. İletiyi paylaş Link to post
Süleyman Türker 1 Gönderildi: Ocak 24, 2013 Elbette ki, önümüzdeki günlerde göndermiş okurum.Peki Selçuk bey şimdiden teşekkürler. İletiyi paylaş Link to post
Süleyman Türker 1 Gönderildi: Ocak 29, 2013 Elbette ki, önümüzdeki günlerde göndermiş okurum.İyi günler Selçuk bey stickerı bugünlerde gönderebilme imkanınız var mıdır? çünkü hafta sonu il dışına çıkacağım 2 haftalığına. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Ocak 30, 2013 Dün zarf elimdeydi ama son anda program değişti PTT'ye veremedim. Bugün vereceğim ama 2 günde gelir mi bilemiyorum. İletiyi paylaş Link to post
Süleyman Türker 1 Gönderildi: Ocak 30, 2013 Peki çok teşekkürler Selçuk bey iyi akşamlar İletiyi paylaş Link to post
Ethem Şenkurt 1 Gönderildi: Ocak 31, 2013 Ethem Şenkurt 1 Adet Mahfesığmaz Mah. 79.110 Sok. Abdullah Doğan Apt. K:3 No:6 Çukurova Adana Adres yeterli mi şimdiden teşekkürler. Gece yolculuğunu çok sevdiğimi bir kere daha belirtmiş oluyorum İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Şubat 5, 2013 Ethem Şenkurt 1 Adet Mahfesığmaz Mah. 79.110 Sok. Abdullah Doğan Apt. K:3 No:6 Çukurova Adana Adres yeterli mi şimdiden teşekkürler.Gece yolculuğunu çok sevdiğimi bir kere daha belirtmiş oluyorum Stickerin yolda. 1 İletiyi paylaş Link to post
Ethem Şenkurt 1 Gönderildi: Şubat 8, 2013 Stickerin yolda. Çok teşekkür ederim elime ulaştı ilk fırsatta yapıştıracağım İletiyi paylaş Link to post
Fatih Karaca 0 Gönderildi: Şubat 18, 2013 Selçuk Bey merhaba,Benim stickerler eski arabayla gitti Fatih Karaca (1 adet)İnönü Cad. Sümko Sitesi M3B Blok D:6 Kozyatağı, Kadıköy - İSTANBULŞimdiden teşekkür ederim. İletiyi paylaş Link to post
Can Berk Çiçek 0 Gönderildi: Şubat 20, 2013 Merhabalar Selçuk BeyBende sticker istiyorum Can Berk Çiçek (2 Adet)Şeyhbayram mah. Yeşilyurt cad. Sayın sitesi B Blok D:11 Paşaköşkü MalatyaDeğişime ilk stickerden başlamak istiyorum teşekkür ederim iyi çalışmalar İletiyi paylaş Link to post