Cemal Arslan 0 Gönderildi: Eylül 12, 2010 rica etsem bana da 2 adet gönderebilirmisiniz ? İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Eylül 12, 2010 Selçuk Fordclub Tr ana sayfa güzel olmuş İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Eylül 13, 2010 Selçuk Fordclub Tr ana sayfa güzel olmuş Teşekkür ederim, mondeo iosis konseptinin çizimi ile birlikte güzel bir tesadüf oldu. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Eylül 17, 2010 Ahmet Giray AllıoğluCemal ArslanErcüment ÖzkanFuat KasırgaTolga Yanıksazstickerlarınız adresiniz gönderildi. İletiyi paylaş Link to post
Oktay Toker 2.629 Gönderildi: Eylül 17, 2010 Teşekkür ederim, mondeo iosis konseptinin çizimi ile birlikte güzel bir tesadüf oldu.çok begendim sade ve özel İletiyi paylaş Link to post
Hüseyin Hoca 37 Gönderildi: Eylül 17, 2010 Teşekkür ederim, mondeo iosis konseptinin çizimi ile birlikte güzel bir tesadüf oldu.Bu sticker basıldımı, yoksa? İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Eylül 18, 2010 Bu sticker basıldımı, yoksa?Yukarıdaki banner tasarımı, sticker değil. İletiyi paylaş Link to post
Hüseyin Hoca 37 Gönderildi: Eylül 19, 2010 Bende isteyecektim. Değişikliği sevyorum. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Eylül 20, 2010 Bende isteyecektim. Değişikliği sevyorum. Tasarım güzel ama onu sticker olarak bastırmak renk geçişlerinden dolayı çok zor. İletiyi paylaş Link to post
Tolga Yanıksaz 1 Gönderildi: Eylül 20, 2010 Gönderdiğiniz Stickeri Aldım Çok Teşekkür Ederim Keyifli Formlar... İletiyi paylaş Link to post
Fuat Kasırga 0 Gönderildi: Eylül 24, 2010 stickerlerimi aldim.cok tesekkur ederim. İletiyi paylaş Link to post
Ercüment Özkan 0 Gönderildi: Ekim 2, 2010 Talepte bulunmuştum ama işin gerçeği unutmuştum da. Az önce postacı getirdi. Önce şaşırdım sonra zarfı açınca bir çift Sticker'ı görünce daha çok şaşırdım ve mutlu oldum. Güzel bir çalışma. Aracımın arka camına yapıştırıp resimlerini göndereceğim. Teşekkürler Sayın Selçuk Keleş... İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Ekim 18, 2010 Deniz KadıoğluFatih KaracaFatih SofuKerem ÖzdönmezKunter BeytaroğluMert ÇürükOnur Solmazstickerlarınız adresinize gönderilmiştir. İletiyi paylaş Link to post
Fatih Karaca 0 Gönderildi: Ekim 20, 2010 Deniz KadıoğluFatih KaracaFatih SofuKerem ÖzdönmezKunter BeytaroğluMert ÇürükOnur Solmazstickerlarınız adresinize gönderilmiştir.Teşekkür ederim. Gelir gelmez aracımdaki yerini alacaktır. İletiyi paylaş Link to post
Deniz Kadıoğlu 4 Gönderildi: Ekim 21, 2010 Deniz KadıoğluFatih KaracaFatih SofuKerem ÖzdönmezKunter BeytaroğluMert ÇürükOnur Solmazstickerlarınız adresinize gönderilmiştir.eyvallah üstad İletiyi paylaş Link to post
Onur Solmaz 1 Gönderildi: Ekim 22, 2010 Onur Solmazstickerlarınız adresinize gönderilmiştir.Bugün aldım Selçuk abi çok teşekkür ederim 3 tane göndermişsin İletiyi paylaş Link to post
Fatih Karaca 0 Gönderildi: Ekim 23, 2010 Selçuk Bey,Sticker için teşekkür ederim. Aracın arka camındaki yerini aldı.Teşekkür ederim. Gelir gelmez aracımdaki yerini alacaktır. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Ekim 23, 2010 Güle güle kullanın, fazla gönderdiklerim belki arkadaşınıza vs. vermeniz için... İletiyi paylaş Link to post
Kunter Beytaroğlu 0 Gönderildi: Ekim 27, 2010 stickerları bugün aldım. teşekkürler. yakında fotoğrafını yüklerim. İletiyi paylaş Link to post
Kerem Özdönmez 10 Gönderildi: Ekim 27, 2010 stickerlar bugün geldi çok teşekkürler arka pandizotta yerini aldı. İletiyi paylaş Link to post
Serkan Engin 4 Gönderildi: Ekim 29, 2010 selçuk bey bende istemiştim gönderdinizmi acaba İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Ekim 29, 2010 selçuk bey bende istemiştim gönderdinizmi acabaBiraz birikmesini bekledim. Hafta için göndereceğim. İletiyi paylaş Link to post
Serkan Engin 4 Gönderildi: Kasım 1, 2010 Biraz birikmesini bekledim. Hafta için göndereceğim.teşekkürler arka camda yeri hazır bile İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Kasım 3, 2010 Barış BalcıCüneyt GüvenErkan YükselKamil Önal Salih Arıkan Serkan EnginTayfun Arslanstickerlarınız adresinize gönderilmiştir. İletiyi paylaş Link to post