Murat Dellal 1 Gönderildi: Şubat 25, 2010 Başkanım stickerımı bekliyorum çok sade ama şık olmuş ... İletiyi paylaş Link to post
Muhammed Andı 0 Gönderildi: Şubat 25, 2010 bugune kadar elin tavuguna dahi dişidir deyu kişt demedim ben yahu.! kizcagiz evde kalacakti, benim sebebim tamamen duygusal... amme hizmeti yapiyoz biz.! İletiyi paylaş Link to post
Sercan Ağaoğlu 0 Gönderildi: Şubat 25, 2010 (düzenlendi) Çok güzel olmuş emeğine sağlık Bizde 2 araç var ve 1 tane de odama yapıştırmak için 3 tane alabilirmiyim Şubat 25, 2010 tarihinde Sercan A?ao?lu tarafından düzenlendi İletiyi paylaş Link to post
Cemil Çınar 0 Gönderildi: Şubat 26, 2010 Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Şubat 27, 2010 Çok güzel olmuş emeğine sağlık Bizde 2 araç var ve 1 tane de odama yapıştırmak için 3 tane alabilirmiyim Sercan, senden adres bilgisi bekliyorum. Göztepe ya da M.köy'e yakınsan elden teslim de olur. Olcay KışlalıCemil ÇınarHasan ErzikTurgut KaraçobanMurat DellalMuharrem KılıçYusuf GüneşAsım Türkoğlustickerlarınız adreslerinize gönderilmiştir. Güle güle kullanın. Muhtemelen hafta içinde sizde olur. İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Şubat 27, 2010 Kargo şirketi yaşadı.Bari kargolarını biz ödesek İletiyi paylaş Link to post
Hüseyin Hoca 37 Gönderildi: Şubat 27, 2010 Stlcker'den daha önce buraya yazıp istediğimi sanıyordum. Aradım mesajımı göremedim. Sanırım kafada hatlar karışmış o aralar. özelden bilgilerimi ilettim. Şimdiden teşekkürler.. İletiyi paylaş Link to post
Güven Özer 0 Gönderildi: Şubat 28, 2010 Selçuk Abi stickerler için teşekkürler emeğine eline salık. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Şubat 28, 2010 Çok yakıştı...Sağlı sollu güzel olmuş İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 617 Gönderildi: Şubat 28, 2010 Güzele ne yakışmazki Bide senin cipi görsek... Sağlı sollu güzel olmuş Güzel oldu... Ama seninki bi ayrı güzel durdu... Ben tez zamanda diğerini dağıtıp bitirmeliyim.. Logo isteyene sticker göndereyim... Sonra sticker bastırayım.. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Mart 1, 2010 Kargo şirketi yaşadı.Bari kargolarını biz ödesekKargo kullanmıyorum.PTT hem ucuz (1.1 TL), hem de hızlı. Sticker zarfı PTT ile Adana'ya bile 4 iş günü sonra gitti, 7 TL. kargo masrafı ödemeye hiç gerek yok. Devir tasarruf devri İletiyi paylaş Link to post
Hüseyin Hoca 37 Gönderildi: Mart 1, 2010 Yalovaya ne zaman çıkar. Yalova ptt çiftlikköy şubesinden alabilirim. İletiyi paylaş Link to post
Muharrem Kılıç 0 Gönderildi: Mart 1, 2010 bu gün stickerlarım geldi. teşekürler. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Mart 1, 2010 Yalovaya ne zaman çıkar. Yalova ptt çiftlikköy şubesinden alabilirim.Her c.tesi topluca gönderiyorum. Hafta içi göndermem çok zor. İletiyi paylaş Link to post
Cemil Çınar 0 Gönderildi: Mart 2, 2010 Sercan, senden adres bilgisi bekliyorum. Göztepe ya da M.köy'e yakınsan elden teslim de olur. Olcay KışlalıCemil ÇınarHasan ErzikTurgut KaraçobanMurat DellalMuharrem KılıçYusuf GüneşAsım Türkoğlustickerlarınız adreslerinize gönderilmiştir. Güle güle kullanın. Muhtemelen hafta içinde sizde olur.Teşekkür ederim az önce elime geçti. Ben 2 tane istemiştim. 3 tane göndermişsiniz. Yedekte bulunsun değil mi Bakarsın piyango vurur arabayı değiştiririz. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Mart 2, 2010 Teşekkür ederim az önce elime geçti. Ben 2 tane istemiştim. 3 tane göndermişsiniz. Yedekte bulunsun değil mi Bakarsın piyango vurur arabayı değiştiririz.Yapıştırırken sorun çıkabilir diye fazla gönderiyorum. Başka bir arabaya da yapıştırmak isteyebilirsiniz belki İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Mart 2, 2010 Stickeri yapıştırmadan önce yapışacak yüzeye camsil sıkın zemin ıslak vaziyette iken stickeri istediğiniz şelikde camın üzerinde kaydırıp hizalayın,ıslak yüzeyi ve stickerin altındaki ıslaklığı plastik spatula yada bez ile silin,hem hava baloncuğu hemde yamuk yapıştırma olmaz. İletiyi paylaş Link to post
Erciyes Hacıalioğlu 0 Gönderildi: Mart 2, 2010 Stickeri yapıştırmadan önce yapışacak yüzeye camsil sıkın zemin ıslak vaziyette iken stickeri istediğiniz şelikde camın üzerinde kaydırıp hizalayın,ıslak yüzeyi ve stickerin altındaki ıslaklığı plastik spatula yada bez ile silin,hem hava baloncuğu hemde yamuk yapıştırma olmaz.Açıklama için teşekkürler...Bende istiyorum bunlardan. Arada benim araç stickersız kalmasın. İletiyi paylaş Link to post
Asım Türkoğlu 0 Gönderildi: Mart 2, 2010 Selçuk hocam uğraştığın için teşekkürler.Henüz elime ulaşmadı sticker. Muhtemelen bugün yarın gelir.Şayet fazladan sticker gönderdi isen oto elektrikçimin camına yapıştırırım birisini de İletiyi paylaş Link to post
Asım Türkoğlu 0 Gönderildi: Mart 3, 2010 Stickerlar elime ulaştı hocam. Tekrar teşekkürler. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Mart 3, 2010 Stickerlar elime ulaştı hocam. Tekrar teşekkürler. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Mart 5, 2010 bana da gönderiyor musunuz? Evet, istekler biriktirilip c.tesi günleri postaya veriliyor. İletiyi paylaş Link to post