Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Mart 21, 2014 Abi FCTR nin yanına bu stickerı da yapıştırayım zahmet olmazsa özelden adresi atıyorum.Mail attım abi Yanımda fctr stickerı yok, hafta içi ayarlarım. 1 İletiyi paylaş Link to post
Eren Erdoğan 7 Gönderildi: Mart 21, 2014 Yanımda fctr stickerı yok, hafta içi ayarlarım.Tamam abi acelesi yok ne zaman uygun olursanız artık. Teşekkürler şimdiden. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Mart 24, 2014 Tamam abi acelesi yok ne zaman uygun olursanız artık. Teşekkürler şimdiden.PTT'ye verdim. Bir kaç güne sende olur. İletiyi paylaş Link to post
Eren Erdoğan 7 Gönderildi: Mart 24, 2014 PTT'ye verdim. Bir kaç güne sende olur.Teşekkür ederim abi İletiyi paylaş Link to post
Eren Erdoğan 7 Gönderildi: Mart 30, 2014 PTT'ye verdim. Bir kaç güne sende olur.Abi takip numarası var mı acaba? Henüz gelen birşey olmadı da. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Mart 30, 2014 Abi takip numarası var mı acaba? Henüz gelen birşey olmadı da.En son baktığımda balıkesirdeydi. Kargoyla göndermediğime pişman oldum zaten aynı masraf tuttu. Balıkesir ptt'sinde ciddi bir dağıtım sorunu var bence. İletiyi paylaş Link to post
Eren Erdoğan 7 Gönderildi: Mart 30, 2014 En son baktığımda balıkesirdeydi. Kargoyla göndermediğime pişman oldum zaten aynı masraf tuttu. Balıkesir ptt'sinde ciddi bir dağıtım sorunu var bence.Abi karşı ödemeli yollasaydınız keşke size de zahmet oldu üzüldüm şimdi bu hafta içi gelir artık. Haber veririm abi İletiyi paylaş Link to post
Eren Erdoğan 7 Gönderildi: Nisan 1, 2014 Az önce geldi abi çok teşekkür ederim 1 İletiyi paylaş Link to post
Mustafa Alpay Sönmeztürk 0 Gönderildi: Mayıs 24, 2014 Geceucusu stickerli ve bi xenonlu Nissan Almera marka aracımı satmış bulunuyorum. Yeni aracım olan Citroen c4 için 3 adet sticker istiyorum mümkünse. Geçen sefer isteyipte veremediğim arkadaşlarımada verecem. Bu arada c4 için bi xenon projesi başladı bile. İş çinden gelecek merek kapaklarına kaldı sayılır. Adres: Gmk bulvarı No:546 Renault Gürsoy Otomotiv Mezitli / Mersin. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Mayıs 28, 2014 Geceucusu stickerli ve bi xenonlu Nissan Almera marka aracımı satmış bulunuyorum. Yeni aracım olan Citroen c4 için 3 adet sticker istiyorum mümkünse. Geçen sefer isteyipte veremediğim arkadaşlarımada verecem. Bu arada c4 için bi xenon projesi başladı bile. İş çinden gelecek merek kapaklarına kaldı sayılır. Adres: Gmk bulvarı No:546 Renault Gürsoy Otomotiv Mezitli / Mersin.Yarın postaya veririm bi aksilik olmazsa. Kolay gelsin, konuyu güncellemeyi unutma. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Mayıs 29, 2014 Geceucusu stickerli ve bi xenonlu Nissan Almera marka aracımı satmış bulunuyorum. Yeni aracım olan Citroen c4 için 3 adet sticker istiyorum mümkünse. Geçen sefer isteyipte veremediğim arkadaşlarımada verecem. Bu arada c4 için bi xenon projesi başladı bile. İş çinden gelecek merek kapaklarına kaldı sayılır. Adres: Gmk bulvarı No:546 Renault Gürsoy Otomotiv Mezitli / Mersin. Postaya verdim, önümüzdeki hafta içi elinde olur. İletiyi paylaş Link to post
İbrahim Barış 0 Gönderildi: Mayıs 29, 2014 İbrahim Barış 1 adet izmir çevikkuvvet şube müdürlüğü 3.birlik karabağlar izmir inşallah bizede kalır İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Haziran 1, 2014 İbrahim Barış 1 adet izmir çevikkuvvet şube müdürlüğü 3.birlik karabağlar izmir inşallah bizede kalırİzinde olduğumdan 2 hafta gönderim yapamayacağım. Aksilik olmazsa, dönüşte gönderirim. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Haziran 20, 2014 İbrahim Barış 1 adet izmir çevikkuvvet şube müdürlüğü 3.birlik karabağlar izmir inşallah bizede kalırDün postaya verdim, hafta içi ulaşır sanıyorum. İletiyi paylaş Link to post
İbrahim Barış 0 Gönderildi: Haziran 27, 2014 Sticker ulaştı ellere emeğe sağlık teşekkürler İletiyi paylaş Link to post
Cem Keskin 6 Gönderildi: Eylül 15, 2014 Çıkartmalarım ulaştı.Emeği geçenlere teşekkür ederim. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Ekim 16, 2014 Dağıtım devam ediyor mu?Evet. İletiyi paylaş Link to post
Fatih Demirtaş 59 Gönderildi: Ekim 18, 2014 Stikırda tasarım değişikliği yapılacak mı.kısa vadede yapılmayacaksa bende istiyorum Stikırda tasarım değişikliği yapılacak mı.kısa vadede yapılmayacaksa bende istiyorum İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Ekim 21, 2014 Stikırda tasarım değişikliği yapılacak mı.kısa vadede yapılmayacaksa bende istiyorumStikırda tasarım değişikliği yapılacak mı.kısa vadede yapılmayacaksa bende istiyorumYapılmayacak, kenarlarından keserek tasarım değişikliğini siz yapabilirsiniz Adres ve adet bildirirseniz gönderebilirim.Dağıtım devam ediyor mu? İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Ekim 23, 2014 E posta varsa göndereyimselcuk@geceucusu.com İletiyi paylaş Link to post