Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Kasım 6, 2013 Evet abi zahmet olmazsa Bugün postaya verdim. Önümüzdeki hafta içinde gelir sanıyorum. 1 İletiyi paylaş Link to post
Abdurrahman Yılmaz 0 Gönderildi: Kasım 10, 2013 merhabalar yeni aldığım aracıma uygulamaları sizden öğrenerek yaptım birde aracımda bu sitenin sticker'ı olsa tamamdır bende alabilirmiyim Abdurrahman YılmazBurdur/Gölhisar PTT şubesi0531-212-77-57 İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Kasım 11, 2013 merhabalar yeni aldığım aracıma uygulamaları sizden öğrenerek yaptım birde aracımda bu sitenin sticker'ı olsa tamamdır bende alabilirmiyim Abdurrahman YılmazBurdur/Gölhisar PTT şubesi0531-212-77-57 PTT şubeye normal mektup zarfı bekletilir mi bilemiyorum, açık adres verirseniz daha iyi olur. İletiyi paylaş Link to post
Abdurrahim Tüfek 1 Gönderildi: Kasım 11, 2013 Selçuk abi benimkiler hala gelmedi İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Kasım 11, 2013 Selçuk abi benimkiler hala gelmediHafta sonuna kadar bekleyelim. İletiyi paylaş Link to post
Abdurrahim Tüfek 1 Gönderildi: Kasım 12, 2013 Hafta sonuna kadar bekleyelim.Abi bugün geldi çok sağol teşekkür ederim. 1 İletiyi paylaş Link to post
Can Hakan Temiz 46 Gönderildi: Aralık 17, 2013 Bende istiyorum Selçuk abi Bağlarbaşı mh yavuz sok. No 3 Osmangazi BURSACan Hakan TEMIZ 544 6567007 İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.719 Gönderildi: Aralık 17, 2013 Bağlarbaşı mh yavuz sok. No 3 Osmangazi BURSAVay be Bursa ha!! Çınar Lisesi duy sesimi çok güzel anılarım var oralarda güzel memlekettir insanı candır 1 İletiyi paylaş Link to post
Can Hakan Temiz 46 Gönderildi: Aralık 17, 2013 Orda oturdunuz mu ? Kaç senesi ? İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.719 Gönderildi: Aralık 17, 2013 91 den 98 e kadar Küçük balıklı ve Demirtaş ta oturduk 1 İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Aralık 20, 2013 Bende istiyorum Selçuk abi Bağlarbaşı mh yavuz sok. No 3 Osmangazi BURSACan Hakan TEMIZ 544 6567007Postaya verdim, hafta içi sende olur. İletiyi paylaş Link to post
Can Hakan Temiz 46 Gönderildi: Aralık 20, 2013 Teşekkür ederim abi. Arka cama en tepeye .) İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Aralık 22, 2013 Teşekkür ederim abi. Arka cama en tepeye .)Olabilir. Sağ ya da sol alt köşede de güzel durur. 1 İletiyi paylaş Link to post
Can Hakan Temiz 46 Gönderildi: Aralık 27, 2013 Sticker gelmiş kargo parası bile almamışlar. Çok teşekkür ediyorum sağolun .) İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Aralık 28, 2013 Sticker gelmiş kargo parası bile almamışlar. Çok teşekkür ediyorum sağolun .) İletiyi paylaş Link to post
Abdurrahim Tüfek 1 Gönderildi: Ocak 25, 2014 (düzenlendi) Selçuk abi elinde fctr ve gece uçuşu stickerlerinden varmı ? araba satıldı nayloncu olduk bizde adresimi versem gonderebilirmisin Ocak 25, 2014 tarihinde Abdurrahim Tüfek tarafından düzenlendi İletiyi paylaş Link to post
Onur Turan 34 Gönderildi: Ocak 25, 2014 Selçuk abi telefondan adresi gönderdim. şayet varsa ve zahemt olmazsa bana da geceucusu stickeri gönderebilirsen memnun olurum abi İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Ocak 27, 2014 Selçuk abi elinde fctr ve gece uçuşu stickerlerinden varmı ? araba satıldı nayloncu olduk bizde adresimi versem gonderebilirmisinVar gönderebilirim, adres nedir, kaç tane ?Selçuk abi telefondan adresi gönderdim. şayet varsa ve zahemt olmazsa bana da geceucusu stickeri gönderebilirsen memnun olurum abi Gönderebilirim, kaç tane ? İletiyi paylaş Link to post
Onur Turan 34 Gönderildi: Ocak 27, 2014 Var gönderebilirim, adres nedir, kaç tane ?Gönderebilirim, kaç tane ?abi sana zahmet varsa 2 (iki) adet gönderebilirsen çok makbule geçer ama yoksa bir tane de olsa olur abi İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.912 Gönderildi: Ocak 28, 2014 Abdürrahim'den cevap gelsin ikisini birden gönderirim. Adet sıkıntımız yok, 100 tane gönderiyim arka camı komple sticker yap İletiyi paylaş Link to post
Abdurrahim Tüfek 1 Gönderildi: Ocak 28, 2014 Selahiye mah. 100. Yıl bulvarı 53.ler sitesi c blok 42/7 İlkadım/Samsun Hüseyin tüfek yazıyor zilde Abi varsa fctr logo ve yazı ve geceuçuşu kusura bakma biraz fazla oldu ama napaılm seviyoruz forumu İletiyi paylaş Link to post