Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Şubat 6, 2010 Gece Uçuşu stickerımız hazır. Camınızda yerini hazırlayın Sticker adresinize posta yoluyla ücretsiz olarak gönderilecektir. Ölçüleri 6x26 cm'dir.İstekleriniz için ad-soyadınızı, istediğiniz adedi ve adresinizi bu konuya mesaj atmanız yeterli. 3 İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 617 Gönderildi: Şubat 6, 2010 Çok şık oldu... Eline sağlık... İletiyi paylaş Link to post
Hüseyin Hoca 37 Gönderildi: Şubat 6, 2010 Gayet güzel ve ağır olmuş. Emeğe sağlık. İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 617 Gönderildi: Şubat 6, 2010 Arabanın rengi mavi diye mavi yaptırdın demi İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Şubat 7, 2010 Yok canııım, uzun farın mavisi o İletiyi paylaş Link to post
Mustafa Tüfekçi 9 Gönderildi: Şubat 10, 2010 Güzel olmuş. Fosforlu olsa ayasrsız farlarda parlarmış dikkat çeker İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Şubat 12, 2010 Eeeee nerde benim stickerler Selçuk??Arka camı temizledim,bekliyom İletiyi paylaş Link to post
Güven Özer 0 Gönderildi: Şubat 19, 2010 (düzenlendi) Güzel Çalışma Yapıştırmak Şçin Merakla Bekliyorum.Yapılan çalışma ve emek için ayrıca teşekkürler.Bu sayede merak edip siteyi araştırıp düzensiz far aydınlatmasından hem bizi hemke kendini kurtaranlar olur.UMARIM. Şubat 19, 2010 tarihinde Falcon93 tarafından düzenlendi İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Şubat 20, 2010 Özyürek,Ser41,Sos,Falcon93,plusbilstickerlarınız adresinize gönderilmiştir. İletiyi paylaş Link to post
Murat Ş. 5 Gönderildi: Şubat 21, 2010 mercek taktıgım zaman isterim stickeri İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Şubat 21, 2010 Yüzkaralarına bile göndeririz yeter ki isteyin. İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Şubat 21, 2010 (düzenlendi) Onlara akıllanmaları için iki tane gönder.Birinide öne yapıştırıp baktıkca akıllarına bişeler gelip icraat yapsınlar Bu arada Selçuk teşekkür ederim ama teklifimi kabul etseydin beni ziyadesi ile memnun edecektin Şubat 21, 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Şubat 21, 2010 Onlara akıllanmaları için iki tane gönder.Birinide öne yapıştırıp baktıkca akıllarına bişeler gelip icraat yapsınlar Bu arada Selçuk teşekkür ederim ama teklifimi kabul etseydin beni ziyadesi ile memnun edecektin Teşekkür ederim, düşünmen ve teklifin bile yeterli. İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Şubat 23, 2010 (düzenlendi) Nasılım??? Şubat 23, 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Şubat 23, 2010 Benimkinden daha güzel durmuş İletiyi paylaş Link to post
Emre T. 0 Gönderildi: Şubat 23, 2010 bende istecem ama muaynede söktürü yorlar İletiyi paylaş Link to post
Muhammed Andı 0 Gönderildi: Şubat 23, 2010 (düzenlendi) Nasılım??? sol elinde pembe bez, sag elinde cep telefonu ile cok net cikmamissin ama yine de iyi gibi duruyorsun.. bu arada; diger arkadasin boynu hep oyle egik midir? hayirli olsun... hem etiket hem de grand voyager... Şubat 23, 2010 tarihinde Muhammed And? tarafından düzenlendi İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Şubat 23, 2010 (düzenlendi) Bak nelere dikkat etmiş ya Teşekkür ederim iyi dileklerin için.Bu arada Grand Voyager'e henüz etiket yapıştırmadım.Sitenin kötü imajı olmasın Yanımdaki iş yerimden personelim. 30 yaşına gelmiş hala bekar.Ne yapsın?? Şubat 23, 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 617 Gönderildi: Şubat 25, 2010 Yanımdaki iş yerimden personelim. 30 yaşına gelmiş hala bekar.Ne yapsın??Hayatını yaşamaya devam.. İletiyi paylaş Link to post
Selçuk Keleş 1.918 Gönderildi: Şubat 25, 2010 30'sa zamanı daha yeni gelmiş İletiyi paylaş Link to post
Muhammed Andı 0 Gönderildi: Şubat 25, 2010 30'sa zamanı daha yeni gelmiş vay anam vay. erken pazara ciktik biz yani... yasimiz 31, iki tane oglumuz var bu yasta.... İletiyi paylaş Link to post
Misafir Gönderildi: Şubat 25, 2010 Hayatını yaşamaya devam.. Çok bi dertli gördüm seni vay anam vay. erken pazara ciktik biz yani... yasimiz 31, iki tane oglumuz var bu yasta.... Demekki bekarken pek rahat durmuyon diye erkenden başını bağlamışlar senin... İletiyi paylaş Link to post
Mehmet Özyürek 617 Gönderildi: Şubat 25, 2010 Çok bi dertli gördüm seni Çok şükür halima ama.... Özgür olmak da güzel bişey İletiyi paylaş Link to post