Bekir Arslan 0 Gönderildi: Mart 13 Pioneer mvh 125 ui teyp aldım 1 çift Pioneer 650 hoparlör var bu ikisinden başka bişi yok sesi belli bir seviyenin üstüne çıkarınça kapanıp açılıyor yardımçı olursanız sevinirim İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.741 Gönderildi: Mart 13 Teyp 4x50W max. mofset çıkışlı , sürekli en fazla 20W verir , Pioneer 6x9 kolonlar 100W çeker , yani bu hoparlörleri bu teyple besleyemezsiniz . Sadece düşük seste dinlersiniz , volume yükselince teyp çıkışları korumaya alarak keser . Orijinal hoparlörler max. 20-30W çeker bu yüzden sorun olmaz . Bu tarz işlemlerde amfi kullanmak en mantıklısı , 2 kanal küçük bir amfi ile orta seviyede ses alınır , ama doğru olanı kullanılan hoparlörlerin de amfi uyumlu olmasıdır ... İletiyi paylaş Link to post
Bekir Arslan 0 Gönderildi: Mart 14 Hoparlör rüde teyibide yeni aldım ikisinide sorguladım orjinel diyor hoparlör sahtemi yoksa anfimi lazım Nasıl bı anfi önerirsiniz İletiyi paylaş Link to post
Bekir Arslan 0 Gönderildi: Mart 14 Bide kontrol ettim orjinal çıktı YouTube de baktı vidyolara orjinel hepsi İletiyi paylaş Link to post
Mahmut Akbulut 2.741 Gönderildi: Mart 14 1 saat önce, Bekir Arslan yazdı: Hoparlör rüde teyibide yeni aldım ikisinide sorguladım orjinel diyor hoparlör sahtemi yoksa anfimi lazım Nasıl bı anfi önerirsiniz 2 saat önce, Bekir Arslan yazdı: Bide kontrol ettim orjinal çıktı YouTube de baktı vidyolara orjinel hepsi Ürünler sahtedir diye bir beyanda bulunmadım , orijinal hoparlörden kastım araç üzerindeki fabrikasyon hoparlörlerdi . 4 kanal stereo uygun fiyatlı bir amfi işinizi fazlasıyla görecektir , 300-400 TL sıfır fiyatları , temiz 2. el 150-200 TL eye bulunur ... İletiyi paylaş Link to post