İbrahim Fidan 1 Gönderildi: Mayıs 30, 2020 (düzenlendi) Aracımın far üstüne tüp LED taktırdım kayar sinyalli modelden , aracımda daha önceden Amerikan Park modülü vardı. Ürün montaj sonrası Amerikan Park açık olunca gündüz ledleri sinyal veriyor sürekli. Modülü kapatınca düzgün çalışıyor. Amerikan parklarınıda kullanmak istiyorum nasıl bir bağlantı yapabilirim Mayıs 30, 2020 tarihinde İbrahim Fidan tarafından düzenlendi İletiyi paylaş Link to post
Cem Bilgic 6 Gönderildi: Haziran 1, 2020 Büyük ihtimal, silikon LED'e sinyal tetiğini amerikan parkın çıkışından almışlar, o yüzden sistem karışmış. 1 İletiyi paylaş Link to post
İbrahim Fidan 1 Gönderildi: Haziran 4, 2020 On 02.06.2020 at 00:37, Cem Bilgic yazdı: Büyük ihtimal, silikon LED'e sinyal tetiğini amerikan parkın çıkışından almışlar, o yüzden sistem karışmış. Başka bi elektrikçiye gittim adam baya sinirlendi kim yaptı diye 😂 dedigin gibi çıkıştan almışlar 1 İletiyi paylaş Link to post
Mustafa Bağseven 191 Gönderildi: Haziran 5, 2020 Evet girişten almaları gerekiyor. İletiyi paylaş Link to post
Cem Bilgic 6 Gönderildi: Haziran 5, 2020 On 04.06.2020 at 07:48, İbrahim Fidan yazdı: Başka bi elektrikçiye gittim adam baya sinirlendi kim yaptı diye 😂 dedigin gibi çıkıştan almışlar İşte biraz bu işleri yaptırırken bilinçli yerlere yaptırmak lazım, herkes dükkan açabilir ama herkes usta olmaz İletiyi paylaş Link to post